Sunday, November 30, 2014

Prabnoor's 4th Birthday Party


Intialainen ystävämme Noor täytti vuosia jo neljännen kerran. Intialaiset synttärit alkavat kakulla, ja vasta sen jälkeen syödään ruokaa. Komea autokakku oli kakkumaakari Pirjon herkullinen tekele. Kuultiin uutena ideana että lapsille tarkoitettu kakku on hyvä kostuttaa maidolla.


Cutting the cake with mum and dad.


Vuodentakaisista kolmevuotissynttäreistä juttua täällä. Muihin Intiapostauksiin pääsee klikkaamalla hakusanaa INTIA tämän blogientryn perässä. 1-vuotissynttärit tässä linkissä.


Vein lahjaksi luukkukirjan Herra Karjulan hauska hattu, Tammi 2014. (Siitä juttuni täällä.) Luimme sitä yhdessä heti tuoreeltaan. Pikkukaveri tykkäsi kovasti. 


Autot ovat kovasti hänen mieleensä ja Richard Scarryn kirjoissahan riittää erilaisia mielikuvityksellisia menopelejä. Olen aikaisemmin antanut Noorille Mato Matalan omppuauton, josta hän tykkäsi niin että oli ottanut illalla nukkumaan mennessään sen mukaan sänkyyn.


Noor ja Pirjo. Lahjanarulla voi taluttaa Smurffia. (Videonauhasta virkkaamaani.)  


Eric ja minä ja Mickey Mouse.Nam. Intialaisia jälkiruokia. Pallerot saivat uuden nimen; "sweet meatballs", "makeat lihapullat", mille hihitimme runsaasti.4 comments:

 1. Olipa Noorilla mukavat synttärit!
  Ja nuo pallerot;gulag jamun,ovat niin herkullisia.Tosin vähän liian makeita nykyään minulle, mutta ennen pidin niistä tosi paljon ja kokeilin pari kertaa tehdä kotonakin.

  ReplyDelete
 2. Jael: Gulag jamun - kiitti, oli unohtanut nimen. Syödessä yritin kovasti miettiä mitä suomalaista syötävää maku muistuttaa... ehkä imellettyä perunalaatikkoa?

  ReplyDelete
 3. Very nice pics ami..noor is looking so handsome..god bless him !!

  ReplyDelete
 4. Namaste. Thank you very much, Vaishali :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.