Sunday, July 05, 2015

Blogikaverin kanssa Itiksessä


Jo seitsemäs kesä kun tapasin blogiystäväni Jaelin, blogista Appelsiinipuun alla. Treffasimme Itiksessä, kuten teimme viime kesänäkin, postaus täällä


Alennusmyyntejä.  


Erikoisliikkeitä.Juotiin Mäkkärissä cappuccinot. 


En ollut pitkään aikaan juonut cappuccinoa. Nam, hyvää. Muistot ekoista cappuccinoistani Italian ajoiltani palasivat mieleen ja lisäsivät kahvinautintoa. Euro 80 senttiä tuntui pieneltä hinnalta, mutta Jael totesi saavansa kotonaan Israelissä parempaa alle eurolla.Naisten- ja miestenhuoneet toisessa kerroksessa. En ole koskaan käynyt tuolla, mutta nyt otin kuvia hienoista aulatiloista. Sisään en mennyt kuvaamaan. Jotain rajaa bloggarillakin oltava. Kotona peilin edessä. Sopiva asu Itikseen? Tavoittelin rentoa kesäistä lookia, mutta kuitenkin kaupunkivaatetusta. Selfien ottamiseen ei rutiinia. Hiukan osui sivuun. 


Tyyliin sopiva pirteänvärinen kesäkassi. 


Seacret-esittelytiski. Kuolleen meren tuotteita Jaelin kotiseuduilta. Juttelimme hetken esittelijätytön kanssa ja israelilainen kauppiaskin käväisi siinä toisen kerroksen myymälästä. Tulin kysyneeksi kuuluuko tuotteisiin mitään sopivaa psoriasiksesta kärsiville, ja kuulemma on. Minulla on parikin ystävää joiden läheisillä on sitä. Otin esitteen.


Tuliaisiksi sain Jaelilta ihanaa Spa - käsivoidetta. Hurmaava tuoksu. Avasin korkin kotona, poistin suojan ja yritin pusertaa voidetta ulos. Reikä oli tukossa, mitä en heti huomannut, ja toisella yrittämällä voidetta turskahtikin aimo annos lattialle väärästä päästä. Lattia oli hiljattain pesty, joten säästäväisenä ihmisenä otin voidetta suoraan lattialta ja levitin sääriini. Sitten puhkaisin reiän tukkeuman neulalla auki. Kerrankos näitä sattuu. 


Bussia odotellessa otin vielä metron sisäänkäynnistä kuvan. 

Hyvät on kulkuyhteydet ostarille. 

Talletan tähän yhden blogientryni Jaelin käynnistä, kesä 2011.

No comments:

Post a Comment

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.