Thursday, July 30, 2015

Maissihiutaleet Tupperwareen


Corn Flakes - paketti haki paikkaansa keittiössä mutta ei mahtunut minnekään. 34 cm korkeutta. Kaadoin hiutaleet kahteen Tupperwareen. Niitä tuli aikanaan hankituksi   ystäväni Päivin kutsuilta. Sijoitimme tuolloin rahaa hyviin hankintoihin, nyt voimme sijoittaa ruokatavaraa hyvien hankintojemme sisään. 


Niistä saa kumotuksi muroja ulos.


Yhdellä silmäyksellä näkee mitä purnukat sisältävät.

Kävin aamulla kävelyllä ystäväni Piritan kanssa. Oli hauska vaihtaa kuulumisia samalla kun kävelimme Lidliin, teimme siellä pieniä ruokaostoksia, ja kävelimme takaisin meille, mistä hän lähti kotiin laittamaan tyttärelle lounasta. Juttelimme ruokavalioista. Kumpikin suosimme terveellistä syömistä ja olimme kuulleet murojen epäterveellisyydestä, varsinkin sokeroitujen. Olimme nähneet saman amerikkalaisen TV-ohjelman jossa selitettiin että lapsille ei kannattaisi syöttää sokeria heti aamusta, koska väsymys seuraa jo heti kouluun päästyä. Koulussa  pitäisi jaksaa opiskella.

Meillä ei olla syöty aamiaishiutaleita vuosiin. Tämä yksi paketti oli hassu poikkeus. pari kertaa olen siitä syönyt maissihiutaleita välipalaksi tai iltapalaksi mansikoilla tai muilla marjoilla ti banaanilla koristettuina. 


No comments:

Post a Comment

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.