Wednesday, September 23, 2015

Värikkäät sorminuketVarsinaiset hyvänmielen sorminuket 4 eurolla halpakaupasta. Tuotelapussa lukee että voi ottaa kylpykavereiksi. Tosiaankin vaikuttavat pieniltä pesulapuilta. Iloiset värit.

Käytin näitä lisärekvisiittana opettaessani suomea ulkomaalaisille äideille lapsineen. Olin laatinut monisteen jossa kerrottiin itsestä ja omasta lapsesta vastaamalla kysymyksiin; Mikä on sinun äidinkieli? Onko sinun lapsi poika vai tyttö? Miten vanha sinun lapsi on? Tehtiin kaikki kohdat ketjukysymyksinä. Kaikki pistivät vuorollaan nuken esittämään kysymyksen ja se joka vastasi sai sen jälkeen ottaa nuken ja kysyä seuraavalta. Joku lapsista otti välillä nuken itselleen. Onneksi opettajalla oli varakappaleita. 

Makrokuvahaasteen aihe on tällä viikolla vastavärit. En taida ehtiä mukaan omalla postauksella, mutta käyn ehtiessäni katsomassa muiden tuotoksia. Kiva aihe. Olin ajatellut ottaa sorminuket mukaan omaan kehitelmääni, mutta on ihan liian työntäyteinen viikko. Oman postauksen lisäksi kuuluu käytäntöön vastata kommentteihin ja myös käydä kommentoimassa muiden kuvia ja tekstejä. Hauskaa, mutta aikaaviepää. Ensi viikon tehtävänanto on KADULLA. Tehtävät ovat aina kivoja. Haaste on tiistaisin Pienen Linnun blogissa.

4 comments:

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.