Tuesday, June 07, 2016

Kaisaniemen rantatiellä


Kauniit näkymät. Puolipilvinen päivä.                                                          Veneitä. Melojia. Pyöräilijöitä. Kävelijöitä.

Olin menossa kokoukseen Toisen linjan loppupäähän ja päätin kokeilla vieläkö osaan kulkea asemalta junaradan viertä, kuten tein kauan sitten kun opetin ranskaa ja englantia Suomen kosmetologikoulussa.                             Kävely- ja pyöräilytie kulkee yhdessä kohdassa näin lähellä junaa.Reitti oli pitempi kuin arvasinkaan enkä enää ehtinyt ottaa kuvia sen jälkeen kun sen ymmärsin. Ehdin ihan täsmällisesti perille kello 15.00. Kannattaa kokeilla vaihtoehtoisia tapoja mennä kohteeseen. Bussi 70T vie minut samaan paikkaan Linnanmäen huvipuiston puolelta, mutta tämä nyt kokeilemani bussi - juna - kävely kesti vähemmän aikaa eikä tarvinnut istua paikallaan niin kauan. Bonuksena liikuntaa ja ulkoilua + vaihtelua. 

Variatio delectat. /  Vaihtelu virkistää.

6 comments:

 1. Tyylikkäitä kuvia!

  Tämänpäiväiseen kommenttiisi liittyen: Jo vain on rhodon nimi Pekka. Se on nimetty Helsingin kaupunkipuutarhuri Pekka Jyrängön mukaan. Jyränkö perusti 1970-luvulla Haagaan Helsingin yliopiston kasvinjalostusohjelman koealueen... eli nykyisen ihanan alppiruusupuiston! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva. Kiitos tiedoista :)

   Delete
 2. Ole hyvä, sait minulta palkintopokaalin :)
  http://kirjasahkokayra.blogspot.fi/2016/06/blogger-recognition-avard.html
  Mukavia kuvia, kiva olla retkilläsi mukana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Monet kiitokset Mai ♥

   Delete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.