Thursday, January 25, 2018

Koivukylän kierrätyskeskuksessa


Vapaa viikonloppu ilman mitään ohjelmaa. Niinpä lähdimme lauantaina tutkimusretkelle rajan yli Vantaan puolella, opiskeluaikojemme Koivukylään, katsomaan millainen kierrätyskeskus niille hoodeille oli perustettu. Meiltä oli sinne vajaan 20 minuutin ajomatka, osapuilleen sama kuin edellisellä viikolla Espooseen Nihtisillan kierrätyskeskukseen. Postaukseni: KLIK.


Astiat lienevät tavaroitten enemmistöä. Ainakin tuli sellainen tunne kun katseli ympärilleen isossa hallissa. Arabiaa, Iittalaa, Riihimäen lasia ynnä muuta arvokasta halpatuotannon joukossa.


Pidän astioista. Keltaiset Teema-kupit  olisivat minulle kelvanneet, kalliimmallakin kuin pyydetyllä 2 eurolla per kuppi ja/tai per asetti, jos olisivat olleet paremmassa kunnossa. (Meillä on kotona kaksi mustaa teemakuppia ilman aluslautasia.) Herttaisesta vanhan ajan lautasesta pyydettiin 10 euroa. 


 Raikkaan pirteä serviisi.
Missä sitten onkaan made in.


Yhteen hyllykköön oli sijoitettu peltipurkkeja. Pöytäkellon muotoinen After Eight oli hauska. Mikki Hiiri - purkki kävisi kynätelineeksi. 


Kirppareilta voi halutessaan kerätä itselleen yksilöllisen garderobin. Eipä tulisi tuollaista karvatoppia toista vastaan, luulen. Vaikka mistä sen tietää jos vaikka on Mongolian Prisman myydyin tuote. 


Tämä  lasikko oli kuin taideliikkeen ikkuna.

Tavaraa oli tarjolla kahdessa kerroksessa.
Ostimme pienen seinäkaapin, kirjan ja DVD:n.
Ilmaistavaroitten huoneesta otin 
vielä lähtiessä yhden DVD:n,
puolison kantaessa seinäkaappia autoon.
Siitä tulee minulle korukaappi.

14 comments:

 1. Onpa siististi ja selkeästi esillä olevaa posliinitavaraa.

  Onnittelut. Sait todella upean lasikon koruillesi ja voihan tuolla halutessaan pitää esillä kaunista lasitavaraakin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä minäkin ihailin miten taitavasti oli osattu tavarat pistää esille. Onkohan heillä ollut oikeita somistajia asialla tai ehkä somistamista opiskelevia vapaaehtoisia ? Tuo lasikkokin kuului liikkeen näytehyllykköihin. Sori että tuli epäselvästi esitettyä. Se johtuu siitä että aion tehdä erillisen postauksen omasta seinäkaapistani 🙂 Vaan kun mainitsit niin voi että lasivitriini olisi mahtavan hieno korukaappi !!!

   Delete
  2. No voi minua. Sen se tekee, kun lukee huolimattomasti.
   Kiva nähdä ostamasi seinäkaappi.

   Delete
  3. Ei haittaa 🙂Sekaannus johtui suureksi osaksi siitä että en halunnut vielä pistää kaapista kuvaa tänne. Eilen maalasimme sitä. Laitan kyllä ennen pitkää kuvia tänne.

   Kivaa perjantaita 🌸🌺🌷

   Delete
 2. Siistin näköinen paikka. Tuolla en ole koskaan käynyt. Nyt näkyy monella kirpparilla tuoka Arabian Ruskaa myynnissä. Meillä kotona oli kahvikupit ja ne kilisi liikaa lusikalla sekoiteltaessa. Sisko vei kupit mukanaan Israeliin, en tiedä tuleeko käytettyä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tärkeitä juttuja juuri tuommoiset että kiliseekö liikaa tai jäähtyykö kahvi liian nopeasti avarammassa mallissa ja silleen 🙂Kiva ajatus että siskolla on Israelissa Suomen Arabiaa.

   Kahvikupit ovat iloinen asia ❤️

   Delete
 3. Nämä on hauskoja! Ja totta, kyllä löytyisi yksilöllistä päällepantavaa. Mietin, että tuokin neule nahkahousujen ja korkojen kanssa menisi täydestä 😀

  Meidän kirppareilla on aika vähän astioita ja ne mitä on, ovat joko todella käytettyjä tai sitten jo alunperin dollarin kaupasta. Yhden kauniin astiaston olen löytänyt ja aika kivan kokoelman Disneyn Mikki Hiiri -mukeja. Ja pari Iiittalan astiaa. Muuten on ollut vähäistä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jänskiä asuyhdistelmiä syntyisi kun riittäisi rohkeutta ja mielikuvitusta ⭐️

   Täällä päin on kaikilla kirppareilla runsaasti astioita. Lieneekö sitten niin että kun Suomi on kunnostautunut design-maa niin olemme tottuneita astioiden paljouteen ja laatuun? Tulipa tästä miettimistä. Kiva että sinulla on Mikki Hiiri - mukeja 🐭❤️

   Delete
 4. Olen joskus asunut Hoasin taloissa Koivukylässä, mutta en ole käynyt siellä sen jälkeen. Mukavaa tavaraa kierrätyskeskuksessa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hoasin taloissa mekin asuimme 🙂 Maailma on pieni.

   Oli kyllä tosi mukavaa tavaraa kahdessa kerroksessa. Katselimme lähes kaksi tuntia. 🌷

   Delete
 5. tyhjensiktkö vihreän pöydän? Tuollaiset kirpparit hienoa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, meillä on vihreitten astioitten kaappi täynnä 😀💚
   Täytyy pidätellä itseään että ei ostele lisää.
   Mutta hauska niitä on katsella !

   Delete
 6. Tuo pusero on mainio karavakasa....kuvassa ainakin näyttää, että olkapäät olisivat auki/paljaat..:))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hassu on 🙂Mahtaakohan se vain venyä roikkuessaan?
   Kohtalaisen iso pääntie kuitenkin.

   Delete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.