Monday, May 01, 2006

ALKANUT ON

.


Sinivuokko pihassamme. On se jo alkanut. Ah. Kevät. Ylioppilaslakki oli päässäni. Niin, siis sinä päivänä kun sen sain. Sen jälkeen en ole tuntenut tarvetta käyttää. Joinakin vuosina kun Kaivopuistossa vietettiin kuplivaa piknikvappua finnien ja brittien kanssa ei tuntunut että haluaisin pitää lakkia kun ei brittikavereillakaan ollut. Joten valkolakki ei minulle varsinaisesti merkitse mitään. Ilmapallot viehättävät. Näin eilen muuminmuotoisen yhdellä lapsella. Roger osti minulle kerran Kaivopuistossa papukaijan muotoisen pallon. Pretty Polly - firmani mielessään.

Sinivuokot innostavat ja kevään tuntua lisäävät. Käväisin pienellä kierroksella ulkosuomalaisissa blogeissa: Maurelita ja Mussuliini Ranskassa, Keksi ja Arkitehti Italiassa, Euroopan reunalla Espanjassa. (Etsi Blogilistalta vastaavilla nimillä). Kevät on heillä pidemmällä kuin meillä. Vaikka ei sitä välttämättä blogista huomaa. Kuusenkerkkä on tehnyt kevättä jo esi-istutuksilla kai helmikuusta lähtien. Pikaista paranemista kuumeesta! Ettet vaan ole rehkinyt liikaa puutarhassa.

Puutarhaa lähden tästä katsastamaan. Maasta nousee skillaa ja helmililjaa. Keltainen narsissi kukkii. Ja kansa kohta kukkapenkissä kykkii.
.

5 comments:

 1. Ihanat sinivuokkosi vangitsivat katseeni! Kauniita kevään merkkejä...
  Päätin siis pysähtyä ja huikata terveiset myös täältä Dallasista ;)

  ReplyDelete
 2. No kannatti räpsäistä kuva pihan sinivuokoista ja postata kun sai Texasin Annan käymään! Olen vieraillut joskus blogissasi - Herkun sivupohjathan ne siellä komeilevat:)

  ReplyDelete
 3. Olen ihan otettu kun sain maininnan. Harmittaa kun en jaksa päivittää omaa blogiani, olisi niiiiiiin paljon uutta mutta ei auta. Ja nyt taas takaisin sängynpohjalle.

  ReplyDelete
 4. Itse en ole vielä ole ehtinyt tänä keväänä nähdä sinivuokkoja metsässä, joten kiitos häikäisevästä,sinisestä hetkestä. Valkovuokkoja olen istuttanut pienen metsikön laitaan, ja ihme kyllä ne ovat pysyneet hengissä. Luonnonvaraisenahan täällä näin pohjoisessa ei valkovuokkoja näe. Pihoissa ja puutarhoissa istutettuina kyllä jonkin verran.

  ReplyDelete
 5. Hyvää, iloista kevättä!

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.