Monday, May 01, 2006

NOUSE ILMAAN

Valborg. Vappu. First of May. Kevättä ilmassa. Onko se satakieli joka pensasaidassa melskaa ja metelöi korviahuumaavasti vai varpusparvi?

Joillakin juhlijoilla on ollut kahden illan melskeet. Niillä joilla on viikonloppuisin ahdistusta on ollut tavallista pitempi vaikea aika. Mökinomaistajat ovat päässeet maaseudun rauhaan kirmailemaan tai rauhoittumaan. Hyvä ihme, kirjoitinko MÖKINMAISTAJAT? Hannu ja Kerttu. Piparimökki. Nam. Mökinomistajat piti kirjaamani. Mitäpä sitä korjaamaan. Kirjattu mikä korjattu. Otetaan oppia elämänfilosofian gurulta Anthony de Mellolta eikä kasata esteitä ja pianolastia tiellemme. Mitäpä painovihreistä. Painavaa asiaa ja elämänoppia teoksessa

HAVAHTUMINEN

Vähän kannoin viikonloppuna huolta yhdestäkin nuoresta miehestä, mutta kun päivittää blogiaan, sain tietää että on kunnossa. Äidillisesti olin huolissani siitä että joutuu huonoon seuraan, ha ha ha haa. mutta rivien välistä paistoi että taisi velikultamme olla itse huonoa seuraa muille. Turha kantaa huolta. Intialainen jesuiittaveli de Mello on oikeassa. Ilman painolastia kohoan ilmaan kevyesti kuin vappupallo ja menen minne tuuli kuljettaa. Kevyenä minusta on enemmän hyötyä maailmassa kuin huolilla lastattuna. Se on kyllä kiusallinen tosiasia että niska ja hartiat ovat liiasta kirjoittamisesta jäykät ja kipeät, eivätkä kepeät. Liitelen kai vasta huomenna?

.

3 comments:

 1. Uskoisin, että sinulla erittäin PAINAVA mielipide uusimpaan töräykseeni! Käypä siellä liitelemässä...

  ReplyDelete
 2. Hannun ja Kertun piparkakkutalo - voi mikä mainio muisto lennähti juuri mieleeni lapsuudestani kun leikin mummolan vintillä kotia.
  Osaisipa näin aikuisenakin vielä leikkiä kotia yhtä suurella innolla ja antaumuksella kuin silloin!

  ReplyDelete
 3. Jalmari Isonenä3:02 pm

  Jospa et pitäisi muista huolta, kun itselläsikin on oman mielesi kanssa huolehdittavaa.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.