Wednesday, July 12, 2006

ORAVAKLUBI

.

Oravat tuntuvat olevan niin suosittuja että voisimme perustaa oravaklubin. Joku tunnuslaulu joka lauletaan sääntömääräisissä kokouksissa pikkuoravien äänellä tekisi säväyksen ja kenties tammenterhon muotoinen jäsenkortti. Tarjoilu kai pähkinöitä.

Kuvan hyppyorava on se sama jota kuvasin yhtenä päivänä pihassamme. Lukijat muistanevat kuvan siitä istuvassa asennossa kerjäämässä pähkinöitä. Liikuttavan laiha häntävärkki.

Ideoita oravaklubiin? Osaako kukaan ommella meille isot oravapuvut?
.

5 comments:

 1. Mietin millaisia lauluja oravista on olemassa, nämä muistuvat ensinnä mieleen: "Oravalla puussa, käpy oli suussa...(muuta en tästä laulusta muista!)
  "Kas kuusen latvassa oksien alla on pesä pikkuinen oravalla...mites se sitten menikään :)
  Pikkuoravat Elmeri, Nestori...(?)ja olkaimet, vai oliko se vyö avaruusmatkalla...! Aleksis Kivellä oliko joku orava laulu...
  Näköjään ei ole tullut oravalauluja lauleltua äskettäin, ompelu ei ole vahvin lajini, mutta kun kerran on kuulunut kultapossukerhoon, niin kiitos, kyllä oravakerhoonkin voi mieluusti liittyä!

  ReplyDelete
 2. Heh, mun oli ihan pakko tulla katsomaan sun orava-postauksia.

  Joo, mä liityn kyllä orava-klubiin.Ilman muuta. :)

  Mä muistan yhden orava-laulun pätkän: "mä olen pikku Tiku, mä olen pikku Taku, on työnnämme ja huvinamme terhojen vain haku, la-la-lal-lal-ti-lal-laa..." Laulanut viimeksi 80-luvulla ala-asteella.

  Ihania muuten noi kuvat!

  ReplyDelete
 3. Aleksis Kiven "Makeasti oravainen nukkuu sammalvuoteellansa, sinnepä ei hallin hammas eikä metsämiehen.. (..?..)enempää en saanut tulostettua tähän keskusyksikköni muistista :), mutta tarkoitit varmaankin ihan omaa oravaklubin biisiä. Siitä vaan kaikki kynnelle kykenevät sitä luomaan.
  Mites on, olisiko kommentoija Oravalla jo oma laulu olemassa?

  ReplyDelete
 4. Eipä ole.

  Toi on muuten ihan järkyttävän ihana laulu toi A. Kiven laulu. Sitäkin on tullut hoilattua kouluaikoina.

  "sinnepäin ei metsämiehen ANSA..."

  ReplyDelete
 5. Hei Leonoora ja Orava,

  Ilmeisesti suomalaisilla on perinteessään oravalauluja ja runoja. Luonnonläheistä kansaa. Tiku ja Taku - lallatus saattaa olla USA:sta lähtöisin... Kauheaa, muistan elävästi tuo lallatilallatilaa kohdan! Kun ei vaan jäisi lopuksi päivää soimaan pollajukeboksiin.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.