Friday, August 18, 2006

MIESTEN JA NAISTEN EROAVUUDET

.


- Moi. Mitä sä duunaat? Mun piti pelastautua tänne autotalliin kun vaimoväki puhuu keittiössä sisustuksesta. Voi hyvänen aika mitä jutunvääntöö persikanvärisistä tai aprikoosinvärisistä tyynynpäällisistä. Niinkun niillä nyt olis mitään eroo! Tai mitään väliä sen puoleen.

- Joo. parempi kun tulit järkevämpään seuraan. Mitä pidät tämän uuden autoni verhoilusta? Jahkailin kauan kyyhkysenharmaan ja savunsinisen välillä, ja lopulta valitsinkin teräksenharmaan. Se tuntui parhaalta ratkaisulta kun vertasin tähän automaalin metallinhotoiseen hopeaan. Tulee yhtenäisyyden tuntua..

4 comments:

 1. Onko tuo vespa siis sinun?
  Hei, sanoa sinä nyt miten italialainen ääntäisi sanat Huttula tai kuappi. Minä pähkäilin Huttulaa ja Liisa kuappia. Kiitos etukäteen!

  ReplyDelete
 2. Mikä Vespa? Kuvassa olevan ajopelin kuvasin muutama viikko sitten yhdellä parkkipaikalla. Taidat olla Italia-tunnelmissa... Huttula... Vastaan kahdelta kannalta. ! Kuuleeko italialainen sanan vai näkeekö kirjoitettuna. Veikkaisin että kuulemansa Huttulan toistaa Uttula tai venyttää vähän sitä painollista alkuvokaalia UUTtula. Jos kuulee Liisan sanovan kuappi, toistaa kwAAppi.

  Jos kuviteltu italialaisemme näkee sanat, voi olla että lukee Huttulan Uttula tai ut - TUU - la. Kuappi toteutunee kwAp pi.

  Sarihan voisi pistää miehensä ääntämään sanat ja lähettää nauhoituksen meille :D

  PS Italian kielessä ei ole h-äännettä.

  ReplyDelete
 3. Jotenkin niin ajattelin itsekin sanojen vääntyvän, mutta on varmuuden vuoksi parempi tarkistaa sinulta tällaiset tenkkapoot. Kiitos.

  ReplyDelete
 4. Sorry, en huomannut eroa. Kyllä naisetkin puhkuu auton verhoilun väristä, ja mieskin valitsee makuuhuoneen sävyt, jos annetaan. So? On kyllä joitakin muita eroja.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.