Monday, September 18, 2006

MURPHYN LAKI

.


Murhy’s law. Throw it away, and the next day you’ll need it.
Jos heität tavaran roskikseen, seuraavana päivänä tarvitset sitä. Minulle tapahtui eilen samantapainen juttu.

The same kind of thing happened to me yesterday. I went for a walk without my camera, and met squirrels that wanted to pose for me.

Kameratta kevyenä kävelylenkkiäni kiersin. Kohtasin kaikkiaan neljä poseerauksenhaluista oravaa. Äh. Naapuruston mies talutti poikansa kahta komeaa skotlannin paimenkoiraa, jotka hänellä on silloin tällöin hoidossa. Olisin saanut kuvan koirista, jos vain... Maybe next time. Toinen niistä on Lassien värinen, toinen on mustavalkoinen.

Mönkijä oli erikoinen näky. Heppu ajoi sillä niin nopeasti ohi että en kai olisi ehtinyt kuvata. Tai kehdannut. Tai uskaltanut. Hän olisi voinut vaikka pysäyttää ja... (Täydentäkää lause itse.)

Valokuvia ei ole, mutta tässä yksi mielikuva. Edelläni käveli jonkin aikaa kaksi naista, joista toinen kantoi mattopiiskaa. Miksikähän? Siltä varalta että reitiltä löytyy hakattava matto? Itsepuolustusta?

Tuo eilisen lenkiltä. Nyt ripustan kameran ja ipodin itseeni ja lähden heittämään tämänpäivän lenkin. Hyvä tauko töihin. Aloitin aamun nettikurssilla ja jatkoin parin puhelinkurssilaisen kanssa. Ulkoilun jälkeen taas nettiin.

Have a pleasant Monday.


MUISTA NÄLKÄPÄIVÄ

PUNAINEN RISTI
.

3 comments:

 1. I thought I don't need Murphy's law. (Hah)
  Yleisesti ottaen nykyinen kielenkäyttö runsaine v-sanoineen ja por(noi)sailuineen on hyvin negatiivista. Lätkähtää naamalle kuin märkä lapanen. Sitä levitetään kirjallisena taiteena joillakin blogeilla, ja minulle kerrotaan, että tällai ihmiset puhuu Suomessa. Tiedän, etteivät läheskään kaikki, mutta mitä enemmän sitä toistellaan, sitä enemmän se kotiutuu kieleen ja mieleen.

  ReplyDelete
 2. Sikuri, minuakin häiritsee v-kielenkäyttö. Pari päivää sitten oltiin lyömässä golfpalloja ja neljä kivan näköistä nuorta poikaa golfaili siinä lähellä. V:llä säestivät ihan automaattisesti kaikkea puhettaan, joka muuten ei ollut mitenkään ronskia tai rahvaanomaista, aivan tavallista poikien hauskanpitoa. Juuri niinkuin sanot; "kotiutuu kieleen ja mieleen". Minä kyllä taistelen viimeiseen asti jotta ei minuun pesiydy! Voi v...

  ReplyDelete
 3. Rita, blogisi on niin positiivinen, ettei täällä negatiivista sopisi esittää. Mutta mua kyllä KALVAA toi v-sanailu ja pornoilu. Miks sitä pitää esittää joka paikassa. Kyllähän voimasanan tunnustan paikallaan, mutta miksi naisetkin hyväksyvät tässä ikäänkuin itsensä halventamisen, ja ovat asiassa mukana. ISO ?

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.