Friday, March 16, 2007

PICTURES AGAIN

.

Hurray, I can post pictures again! What a relief.

Mikä helpotus. Vika on poistunut ja sain taas kuvan postatuksi. Ei ole olo enää kuin auto ilman renkaita, viikko ilman Runotorstaita. soppa ilman ärtiä.

Kirjauduin vanhaan blogiini ja kokeilin postata sinne kuvan. Se onnistui. En tiedä onko uloskirjautumisellani ja siellä käynnillä mitään tekemistä tämän asian kanssa. Sekin vaikutti aluksi siltä kuin Blogger ei päästäisi minua sinne vanhaan systeemiin, mutta yhtäkkiä päästikin klikkailtuani hetken. Äh, ei näistä ota selvää. Bloggerin henki leijailee yllämme.

RITA MAESTRA

Robinson Crusoe managed to get all his work done by Friday. Think about that.
.

4 comments:

 1. Kiva, että onnistuu. Kävinkin jo sanomassa huomenta arkiterapeutille.

  ReplyDelete
 2. Eilen kun ajattelin sitä mahdollisuutta että en enää saa kuvia postatuksi, tuli fiilis että lopetan. Harmitti jo tarpeeksi paljon vuosi sitten kun tästä hävisi rivintasausmahdollisuus, elilaiset kirjasintyypit, värit jne, vaikka minulla ensin oli kaikkea. Ilmoitin Bloggeriinkin mutta ei ole korjaantunut.

  ReplyDelete
 3. Muista jossain vaiheessa ottaa varmuuskopio koko blogistasi. Olisi tyrmistyttävää, jos kaikki vain pyyhkiytyisi pois...

  ReplyDelete
 4. Varmuuskopio? Mitenkähän se tehdään... Olen koneelta lähdössä juuri. Toivotaan että kaikki ei haihdu yön aikana, mutta toisaalta tämä on kertakäyttökamaa :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.