Friday, March 16, 2007

AIVOPESU

.


Propaganda ei ole vaikea temppu jos tietää mistä naruista nykiä. Herätetään mielikuvia, nostatetaan tunteita, vedotaan järkeen. Isänmaa, metsiemme vihreä kulta, sotaveteraanit. Vieras uhka, muukalaisarmeijat sumentavat eteläisen taivaan, määräilevät meitä, tuovat rikollisuutta.

Jos joku yrittää puoluetta haukkua konservatiiviseksi tai väittää taantumukselliseksi, hänet paheksutaan hiljaiseksi. Leimataan epäkunnioittavaksi. Vaiennetaan sanalla maanpetturi jos globaalisuuden mainitsee, leimataan pelkuriksi jos rauhan puolesta puhuu.

Voi anteeksi. Hyvä kun avasitte silmäni. Olin jo vähällä mennä vihollisen leiriin. Melkein tein tyhmän tempun kun ajattelin erehtyä äänestämään vihreitä. Nyt tiedän kun minulle kerroitte että vihreät ovat hyysäreitä ja hippejä.

Ilman apuanne olisin pettänyt isänmaani ja äänestänyt jotain globaalia aatetta kuten ympäristönsuojelua. Paljon tärkeämpäähän on Suomen säilyttäminen vapaana monikulttuurisuuden uhasta. Suomen edun on mentävä planeetan edun edelle. Sotaveteraanithan taistelivat juuri sen puolesta että tänne ei tule ketään vieraita.

Ja minä typerys kun luulin että monikulttuurisuus on jotain antoisaa, kansainvälisen kaupan edistämistä, kulttuurinvaihtoa, maailmanrauhan edistämistä, koulutuksen ja kielitaidon käyttöönottoa, kansojen välistä yhteistyötä ja avunantoa. Politiikasta perillä olevat suomalaiset miehet valistivat minua ja kertoivat mitä minun tulee äänestää. Minä onneton hölmö olisi äänestänyt naista. Ja vielä vihreää. Varmaan erehdyksessä Zahraa kun olen näin värisokea ja sinisilmäinen.

Herätkää nyt ihmeessä huomaamaan että eduskuntaan on saatava kansallismielisiä mieshenkilöitä, jotka eivät lähde ulkomaalaisia rikollisia hyysäämään. Pelkkä suomen kieli käyttöön. Puhdistakaamme saman tien lainasanatkin suomen kielestä ja eiköhän pestä aivopesuaineella englannin ja ruotsinkin sanat muistista. Tehdään oikein syväpuhdistava aivopesu niin että vaahtoaa. Tästä aiheesta kannattaa VAAHDOTA että Suomeen ei vaan päästetä VIERAITA.

Propaganda on helpppoa. Vaikka eihän se suomalaisiin tehoa. Muut kansat saa ylipuhutuksi ihan vaikka mihin.

Taidan lähteä välillä syömään hampurilaisen ja juomaan Coca Colan.
.

5 comments:

 1. Äänestä perussuomalaisia tai joudut puhumaan venäjää... ja miltä itestäs tuntuis jos sun kaupunkiin muuttais joku ULKOMAALAINEN? Sittenhän se olis ihan sama vaan laskea aseet ja housut alas ja kävellä Venäjän rajan yli suoraan VENÄJÄLLE (ja alkaa opettaa koulussa VENÄJÄÄ). Niin.

  Mutta onneksi tajusit ennen sunnuntaita ;)

  ReplyDelete
 2. Niin ja toisaalta voi kävellä Ruotsin rajan yli Ruåtsiin ja härreguud - eikun åhå, nyt pestään suu saippualla kun manasin vieraalla kielellä."Hyvänen aika", piti sanomani. Ruåtsissaha on maahanmuuttajia Aafrikasta ja Jaappanista asti. Osaavatko siellä suomalaisten jälkeläisetkään suomea? Jospa menisinkin opettamaan sinne pakkosuomea :D Nyt puhuin itseni ympäri. Taidankin äänestää Ruotsalaista kansapuoluetta.

  Onneksi sunnuntaihin on vielä aikaa :)

  ReplyDelete
 3. Pelko asuu ihmisessa, jossain syvalla josta sita on vaikea kaapia kokonaan pois.

  ReplyDelete
 4. Sitä paitsi TARVITSEMME pelkoa ja varovaisuutta oman itsesuojelumme vuoksi. Hulluhan se on joka ei mitään pelkää tai varo.

  Olen juuri lähdössä monenmaalaisten ystävien kanssa nyyttäreihin. Sinne tulee tällä kertaa muutama espanjankielinen. Olen innoissani! Raporttia mañana jos ehdin ja jaksan kirjoittaa.

  KIVAA LAUANTAITA KAIKILLE! Hasta la pasta.

  ReplyDelete
 5. Eikös sitä sanota xenofobiaksi? Muukalaispelko on vakava tauti, kun se ei meinaa lähteä ihmisestä sitten millään. Romaanina sanoisinkin, että kaikissa meissä asuu pieni rasisti, joka yrittää vallata, ellei tietoisesti kieltäydy sen kanssa yhteistyöstä.Niin minä teen ihan vain siten tunnustaen omani ja toisten ihmisyyden.Toivoopi Tari!

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.