Thursday, May 31, 2007

VESITSE, KÄVELLEN TAI PYÖRÄLLÄ

.

A river near here. Läheinen joki.

Veden näkemiseen yhdistyy monen ajatuksissa matkustaminen, kulkeminen, liikkuminen. Näin kesän alussa päässä pyörii matkasuunnitelmia yhdellä jos toisellakin. Minä olen muutaman tunnin työrupeaman jälkeen ihan vaan menossa kävelylenkille happea hakemaan, mutta niille joiden mieltä pidemmät taipaleet viehättävät annan linkin. Nuori mies ajaa pyörällä yksin kuuden maanosan läpi, taisi blogin esitteessä lukea. Viimeinen postaus Turkki. Minä luin sen edeltä hänen kuvauksensa Iranin halki pyöräilystä. Persian kieli on suosikkini maailman kielten joukossa, ja iranilaiset ihmiset ovat sydäntäni lähellä monien persialaisten ystävieni ansiosta. Blogin linkeistä löytyy kuviakin Iranista. En ehtinyt vielä syventyä.

PYÖRÄLLÄ MAAILMAN YMPÄRI

Tuostapa tulee samalla mieleeni että pitäisi ostaa uusi pyörä. Annoin vanhan rukkini kampaajalleni syksypuolella. Hän sotkee töihin pyörällä ja omat pyöränsä olivat varastetut tai muuten rikki menneet. Edellisessä postauksessani suosittelin hammaslääkäriäni Päiviä. Kampaajaanikin voin suositella. Hänkin on Päivi, ja hänkin on Malmilla. KAMPAAMO ALANKO. Sen työntekijät Mirka ja Päivi ovat molemmat hyviä kampaajia ja kivoja ihmisiä. Vanhan pyöräni voitte nähdä liikkeen edustalla, jos siellä päin liikutte.
.

2 comments:

  1. Pyörällä melkein maailman ympäri... Oi että ihanan romanttinen juttu.

    Ja nuo maailman kulmat olisi mukava nähdä... mutta ilman tuttua isäntäväkeä ei hirviäisi lähteä, niin erilaista on kulttuuri ja tiedä turvallisuudestakaan...

    ReplyDelete
  2. Huomenta Alia

    En minäkään enää uskaltaisi seikkailla, mutta alle 2-kymppisenä tuli sukellettua pää edellä kaikenlaiseen, ystäväni Marjan kanssa mm. liftasin kerran Italiassa. Huh. Hiukan hirvittää tuon nuoren pyöräilijän puolesta, mutta hänen päiväkirjansa mukaan Iranissa ihmiset olivat hänelle vieraanvaraisia ja suhtautuivat suojelevasti. Tosin joku yritti varastaa hänen laukkunsa. Hurja kunto täytyy olla noin mittavaan pyöräilyyn.

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.