Wednesday, June 13, 2007

LIPUN VÄRIT

.

This is what I'm wearing to the Embassy garden party today. The colours of the British flag, quite by accident. Dark blue, red and white.

Nuo vaatteet pistän päälleni kuningattaren syntymäpäiville Britannian suurlähetystöön tänään. Tummansinistä, valkoista ja punaista. Englannin lipun värit sattumalta. Viime vuonna menin Suomen lipun väreissä.

Italialaiset kengät, mukavat jalassa. Kirpparilöytö muutaman vuoden takaa. 50 markkaa.Toivottavasti ei sada. Siellä on kyllä telttakatos ja sisätiloissakin voi oleskella, mutta ulkona on mukavampaa. Saa nähdä onko tänä vuonna jääveistos. Viime vuonna sille oli tapahtunut jotain. Uumoilen mansikoita ja hienoja juustoja joita on ennenkin ollut. Yhtenä vuonna saimme maukkaita pieniä Englannista lennätettyjä grillimakkaroita, joita catering henkilökunta grillasi parissa kohdassa puutarhaa.

Kutsuvieraiden joukossa lienee taas sekoitus skotteja ja muita brittejä sekä meitä finnejä.

Tässä viimevuotinen asuni..

2 comments:

  1. Voi että, garden party, ihana, tarjotaanko Pimm's?

    ReplyDelete
  2. Funny you should ask... Ihan kohta tapaan siellä yhden ihmisen joka toi meille viime kesänä Englannin matkaltaan Pimms'iä. Kuva on blogiarkistoissani.

    Suurlähetystössä taisin sitä ensimmäistä kertaa maistaa... Pitää tarkistaa vuoden vanhoista blogimerkinnöistä. Sieltähän se selviää. Tuo äsken mainittu pullo on meillä kaapissa. Siitähän voisi tehdä pienet kupit :) Mutta nyt on lähdettävä. Raporttia tulee huomenna!

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.