Saturday, June 02, 2007

PÄÄTTÄJÄISPÄIVÄ

.

A glimpse of the Vantaanjoki river and some birch tree trunks. Vilaus Vantaanjokea ja koivunrunkoja.

Ystäväni Charlotta oli ottanut parin postauksen takaisen jokinäkymäni tietokonenäyttönsä taustakuvaksi. Luonto ja vesi vetävät meitä suomalaisia puoleensa. Mahtavatko autiomaiden asukkaat käyttää hiekkapohjaisia taustakuvia tietsikoissaan ja eskimot jäävuoria?

Veikkaan että blogeissa on tänään hiljaista. Puoli Blogolandiaa on päättäjäisissä, toinen puoli mökeillä tai purjehtimassa ja kolmas puoli golfkentillä. Puoliso lähti viimeksi mainittuun varttia vaille 7. Varttia vaille kuudelta jännäsimme saako sanomalehden ajoissa. Kyllä sai, ja päivä alkoi täydellisesti Hesarin lukemisella.

Minulle täydellinen päivänalku on esimerkiksi se kun katselen CNN ja BBC WORLDin uutisia ja kirjoitan muutaman rivin nettipäiväkirjaan. Kesäksi löysääntynyt työtahti tekee sen mahdolliseksi kesä-, heinä- ja elokuussa. Yleisön pyynnöstä huolimatta kirjoittelen todennäköisesti kesällä enemmän kuin viime aikoina.

Hyvää päättäjäispäivää koululaisille. Onnea uusille ylioppilaille. Ansaittua lomaa kaikille opiskelijoille jotka pääsivät yhden vaiheen verran suorituksia ja saavutuksia elämässään eteenpäin. Vaiheet vaihtelevat, samoin kiinnostuksen kohteet. Ajat muuttuvat, kuten sanotaan. Kehitys kehittyy, samoin me. Kaikella on aikansa. Suunta on ylöspäin ja eteenpäin.

Hyvä elämisen salaisuus on työ - lepo - virkistys, oikeassa suhteessa ja mittakaavassa, samaten perhe, ystävät, yhteistyö, vuorovaikutus. Ihan oikeasti. Ei pelkästään juhlapuheissa.
.

2 comments:

  1. Blogimaailma on hiljainen eilisesta lahtien. En tieda miksi silla tuskin joka paikassa oli paattajaiset. (En ole muuten ainoa joka nain sanoo, juttelin juuri toisen takalaisen bloggajan kanssa, ja han oli huomannut saman asian.) Joten siita katsomaan muitten blogeja vaan! Senkin laiskurit...

    ReplyDelete
  2. Hih, hassua HPY; tulin juuri sinun blogistasi. Näin listalta että olit juuri päivittänyt. Oma aamullinen kirjoituksenikin on jo ilmestynyt näkyviin. Turhaan yritin aikaisemmin sitä postata. Helpotus kun nyt näkyy. Voin rauhassa lähteä ulkoilemaan. Heips :)

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.