Saturday, June 23, 2007

SADEVESITYNNYRI

.

A barrel for rainwater.

Kaunis juhannus jatkuu. Ajoimme aamulla ystävän luokse brunssille ja hakemaan häneltä sadevesitynnyrin jota hän ei tarvitse. Se mahtui muovilla suojattuna takapenkille. Ei tarvinnut vierittää sitä kotiin.

Hän oli ostanut kokeeksi soijamakkaroita joita grillasimme. Huh, ei niitä oikein voinut syödä, kun maistuivat piparkakulta, mutta saatiinhan hyvät naurut. Hän oli valmistanut herkullisia tuulihattuja jotka kyllä maistuivat. Kermavaahto- ja rahkatäytettä, marjahilloa.

Hän kertoili edelliseniltaisista pihagrillailuista. Omassa pihassa sukulaisten kanssa oli ollut kivaa ja rauhallista, mutta naapurin aidan takana hirveä trafiikki, Siellä kotiin jätetyt teini-ikäiset olivat heittäneet hapanta huiviin tai keppanaa kitusiin ja lähteneet siinä sitten sopivassa nousuhumalassa mopoilla ajelemaan. On tuo sattuman kauppaa mitä kaikkea väkeä sattuu naapureiksi saamaan. Ei se mitään jos on tilapäistä häiriötä mutta onhan niitäkin jotka jatkuvasti mekastavat ja örveltävät.

Tulimme kotiin ja ryhdyimme pihatöihin. Ränniä piti lyhennellä ja asennella jotta uusi sadevesitynnyri mahtui. Samalla karsimme valtavaksi pöheiköksi rehahtanutta villiviiniä seinustalta jotta sadevesitynnyrin luokse on esteetön kulku ja jotta siihen ei lennä roskia siitä.

On se hyvä että ne naapurin humalikot eivät olleet hiffanneet yöllä tuota tynnyriä ja saaneet päähänsä vierittää toisiaan sen sisässä Keravanjokeen tai hypätä sen yli mopolla.

Vielä yksi puujalkavitsi

- Niagara Falls.
- Well let it.
.

1 comment:

  1. Hahah.

    Siis tuolle vikalle vitsille. :)

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.