Thursday, August 02, 2007

KISSOJA, KOIRIA JA KAMPAAJAKÄYNTI

.

Training the cat for the circus? Sirkukseenko tuota Maukumaunoa treenataan?

Kaikkea sitä näkee kun lähiympäristössä kulkee tavallisia reittejään tai uusia. Vanhoillakin reiteillä kohtaa yllätyksiä.

Aamulla suljin kotioven ja lähdin kampaajalle. Häiritsevä näky porttiaukollamme; koirankökköjä. Tosissaan törppöä. Toivoin että en epähuomiossa palatessani astu siihen. Valkoiset lenkkarit, ju sii.

Kampaajalla oli sitten mukavaa. Juttua riitti. Päivi intoutui kertomaan siitä mitä hän oli tehnyt kosmetologiopiston jälkeen ja miten hänestä tuli kampaaja. Alunperin olemme tavanneet Suomen kosmetologien yhdistyksen opistossa missä hän kävi koulua ja minä opetin englantia ja ranskaa. Itsekin oli tuolloin vielä opiskelija, Helsingin yliopistossa.

Kävelin kampaajalta kotiin ja matkan varrella satuin huomaamaan tuon kissan ja sille rakennellun urheilu- ja voimistelukämpän. Pakkohan minun oli vetää kamera esiin laukustani ja napata kuvat katista.

Astuin koirankökköön kotitalolle päästyäni.

Putsailin kenkiäni, vaihdoin vaatteita, asetuin taloksi... kunnes huomasin hukanneeni villatakkini. Voi itku, ei muuta kun vaatteet takaisin niskaan ja vaatekappaletta etsimään. Otin fillarin alleni jotta ei tuntuisi niin tyhmältä kävellä samaa tietä ties miten pitkälle takaisinpäin. Vähän ajatustyötä tehtyäni tajusin että villatakki ei ollut riippunut enää olkalaukkuni päällä poikittain kun pistin kameran takaisin otettuani kuvan kissasta. Se paikka oli noin 10 minuutin kävelyn päässä meidän talosta. Koko kävelymatka kampaajalle on noin 30 minuuttia.

Villatakki löytyi jalkakäytävältä kissatalon vierestä. Katsoin kellosta miten paljon aikaa kului pyöräillä takaisin, siltä varalta että asia myöhemmin jotakuta kiinnostaisi. 5 minuuttia.

Tulihan siinä liikuntaa ja ulkoilua, ja villatakki sai tuuletusta. Jos sen lisäksi valokuva hauskuttaa täällä kävijöitä, kannatti läpikäydä tuokin arkipäiväinen seikkailu.

Blogilistalle en ole onnistunut pääsemään tänä aamuna. Onkohan vika minun päässäni vai muualla?
.

2 comments:

  1. Itse asiassa voisit sinakin kirjoittaa sormistasi. ;)

    ReplyDelete
  2. Kiitos mutta on niin paljon kirjoitettavaa että pidättäydyn meemeistä. Kirjoitan nimittäin myös työn puittessa. Blogi on virkistys, mutta meemit tuntuvat ylimääräisiltä tehtäviltä... puuh, samaten kaikenlainen linkittäminen; double puuh :D

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.