Saturday, September 22, 2007

MITÄ NÄKYY BLOGATESSA

.

"Ota kuva lähimmästä ikkunasta avautuvasta maisemasta, tai jos olet ulkona, kuvaa bloggausympäristösi. Liitä kuva blogiisi ja kerro, missä yleensä bloggaat (kotona, töissä, kirjastossa, kahvilassa, you get my point) ja onko kuvassa kyseessä normaali bloggausympäristösi. Haasta mukaan haluamasi määrä muita bloggaajia ilmoittamalla haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa."

Nousin tänä aamuna ennen puolta neljää, joten aurinkokaan ei ole vielä noussut. Joudun käyttämään muutama viikko sitten ottamaani kuvaa kun vastaan haasteeseen, jonka minulle toi Meksikosta asti

JONNA

Bloggaan aina työhuoneessani kotona. Se on pieni huone, jossa on Lundiahyllyjä, laatikostoja ja kaappeja ja Lundian kirjoituspöytä. Täältä käsin opetan nettienglantia ja puhelinenglantia. Ikkunassa on ruskeat säleverhot. En viitsi niitä nostaa ja kuvata auringonnousuja. Kuvan olen ottanut viereisestä kylpyhuoneen ikkunasta, mutta näkymä on suunnilleen sama kuin tästä. Asun omakotitalossa, kuvassa on rivitalo kadun toisella puolella. Tällä hetkellä kello on tulossa viisi. Jos nyt ottaisin kuvan siitä tulisi aika musta.

Haastan HEIDIN , HANNELEN, JASKAN ja kenet tahansa joka haluaa osallistua.
.

7 comments:

 1. Tulipa vastattua, nyt ulos kävelylle.

  ReplyDelete
 2. Sisältäkin kuvat :)

  ReplyDelete
 3. Det var duktigt! Meilläpäin on satanut koko aamupäivän. Olen juuri lähdössä ulos, koska tapaan ystäväni Charlottan puoli 2. Raporttia siitä erittäin todennäköisesti huomenissa :)

  ReplyDelete
 4. Underbar solig dag 15° i Göteborg.

  ReplyDelete
 5. Meilläkin näyttää tänään päivästä tulevan aurinkoinen. Luultavasti aika lämmin. Eilenkin oli +14 astetta. Kiva tuo Ruotsin lippu jonka toit mukanasi :)

  ReplyDelete
 6. Tänään näkyy aurinkoinen sää, vähän kirpakkaa tuulta mittari oli lähellä nollaa herätessäni. Lähdemme metsäretkelle, ehkä saamme puolukoita ja sieniä. Ottanen kamerankin mukaan. Saatan vastata jotain tähän meemiisi blogissani.

  Hyvää sunnuntaipäivän jatkoa!

  ReplyDelete
 7. Komposti

  Metsäretki kuulostaa ihanalta. Tein juuri kävelylenkin. Täällä on +14 astetta nyt puolenpäivän aikaan. Kiva jos vastaat meemiin, mutta älä stressaa vaikka jäis vastaamattakin :) Kivaa sunnuntaita itsellesikin!

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.