Saturday, October 20, 2007

LOKAKUISEN LAUANTAIN LENKKI

.

Beautiful, but a bit cold. The temperature was 1.7 below zero this morning when I got up at 4.

Hieno ulkoiluilma, perin upea. Ihmisiä oli juoksemassa enemmän kuin kävelemässä. Minäkin juoksin osan matkaa aina välillä. Lämmittävät korvalaput musiikkikorvalappujen päällä. Yhdistelmä painoi hiukan korvia mutta ei kovin pahasti. Kuuntelin Ricky Martinin cd:n Almas del silencio. Kuljin menon joen varsitietä ja paluun muita pikkuteitä ja -katuja.

Puoliso meni golf-tapahtumaan Paloheinään. Ilmoja riittää vielä jonkin aikaa. Globaalinen lämpeneminen ei ole pelkästään huono juttu.

Kävelylenkki virkisti tosissaan. Piristystä aloinkin jo kaivata, koska nousin neljältä. Söin aamiaista ja viimeistelin neljän ja viiden välillä eilen aloittamani nettitehtävän. Viiden ja kuuden välillä kirjoitin yhden kirjelmän jota olen lykännyt pari viikkoa. Kuuden jälkeen aloin valmistautua puhelinoppilaaseen. Melkein kello 11 asti paahdoin ennen kuin kudoin vetimet - eikun vedin kutimet - eikun pistin takin niskaan ja nostin itseni niskasta ulos. "Vietkö roskat ja kompostit, jos minä vien jätepaperit?" kysyin mieheltä lähtiessä ja hän totesi että se on hyvä diili. Lähdin hiukan ennen häntä ovesta. Olisi pitänyt odottaa että mennään yhtä aikaa. Vanha laihialainen saranoiden säästökikka.

Hieno auringonpaiste ulkona. Ja vähän sisälläkin. Taitaa olla kotitöiden aika. Nyt luulisi pölyjen näkyvän hyvin, joten enköhän aloita pölyjen pyyhkimisestä. Jatkan sitä kunnes kyllästyn ja sitten katson mitä kivaa jääkaapista löytyy. Ainakin siellä on yksi lätty jäljellä niistä mitä eilen paistoin. Siitä tulkoon minulle jälkkäri. Eturuoka määräytyy sen mukaan mitä puolisko toi aamulla kaupasta. Hän kävi siellä sillä aikaa kun minulla oli puhelinoppilas. Hauska nähdä mitä hän on tuonut.

Aber jetzt pölyjen kimppuun. Banzai!
.

5 comments:

 1. No olipas touhukas lauantaiaamu8] Puhelinoppilaaseen valmistautumisaikaan minä vielä vetelin sikeitä. Aamulenkkisää oli kyllä tänään mitä parhain, kun vaan oli kylliksi päällä...

  ReplyDelete
 2. Hei Inkivääri

  Olin kyllä touhukkuuteeni tyytyväinen! Minä puolestani vetelin sikeitä eilen klo 20 lähtien :D Itse asiassa jo nukahdin sohvalle puoli 8, mutta tekstiviesti herätti.

  ReplyDelete
 3. Pölyjä pyyhitty täälläkin ja mies pesi ikkunoita,
  kohta ei viitsi, jos kylmemmät ilmat.

  ReplyDelete
 4. Ikkunoiden pesussa voisi olla ideaa - äh, mutta sitten linnut lentävät niihin. Mitä jos jättäisi likaisiksi, ja jahtaisi vain dammråttor sisällä, villakoiria :) Jatkamme tänään siivousta.

  ReplyDelete
 5. villakoiria - olin unohtanut :)

  Sunnuntaina ei saa tehdä töitä..

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.