Saturday, October 13, 2007

WORKING AND WALKING

.


Dear diary

I've been working like a dog..

No ei vaan, mutta yksi puhelinoppilas on ollut tässä aamussa ja olen laatinut seuraavan nettitehtävän, joten voin todeta töitä tehneeni. Seitsemäs viikko netissä ja puhelimessa opiskeltavaa monimuoto-ohjelmaa alkaa. Kurssilaisten kielitaito edistyy vauhdilla.

Heitin äsken tunnin lenkin 55 minuutissa. Tarkoitan että kävellen se kestää yleensä tunnin, mutta nyt juoksin joitakin osuuksia. Pitkästä aikaa jätin eilen ulkoilun kokonaan väliin, koska ilma oli aika kurja. Tänään koin sitäkin isompaa liikunnan tarvetta. Ulkoilu tuntui suurelta nautinnolta, mutta korvalappuja kaipasin, ja aion seuraavalla kerralla ottaa mukaan. Ear muffs in English. Örlappar på svenska?

Työrauhaa ei ole puuttunut. Puoliso lähti golfia pelaamaan ennen seitsemää. Pistin hänelle textiviestin: "Terkut kävelylenkiltä. I walked, I ran, Iraq :)" Sain vastaukseksi: "Hih"

(Ellei vitsi aukea, lue ääneen.)

Oletteko katsoneet brittiläistä televisiosarjaa WATERLOO ROAD, joka kertoo kouluelämästä? Yhtenä iltana alettiin katsoa ja kiinnostuttiin siinä määrin että eilen illalla katsottiin kaikki tähän asti tallentamamme jaksot paitsi eilen tullut. Sarja tempaisi mukaansa. I''m guessing tonight we're going to watch yesterday's episode. Sarjaa katsoessani ajattelen että koulussa, varsinkin ongelmaisessa sellaisessa, opettajat joutuvat tekemään kaikenlaista muuta kuin oman oppiaineensa opettamista. Niin epäkiitollista ja huonosti palkattua työtä että ei siihen "tavallinen ihiminen" pysty. Pitää olla synnynnäistä opettajuutta.

Mitäs sitten? What now? Perhaps I'll go and put the kettle on. Teetä voisi keittää, ja lounastakin mietiskellä pikkuhiljaa, langsam auf Deutch.
.

5 comments:

 1. Kummallinen ilmiö tuo, että kun jättää yhden päivän liikunnan väliin, seuraavana on selvästi varastoitunutta energialatausta ja voi pinkaista vaikka juoksuun. Olen todistettavasti juossut viimeksi vuonna -73. Nyt muutaman kerran olen juossut tuosta vaan mäen ylös. Outoa.

  ReplyDelete
 2. (ja me käveltiin eksyksiin jossain pimeessä eilen ja saatiin kunnon yökävely Alingsåsissa, asteet nollilla.
  Poika sai reippailla vieläkin paremmin, kun uusi pölupyöra reistaili 60 km kotoa, ja kännykässä rahat loppu)

  ReplyDelete
 3. (sorry, tarkistin internetistä ja siellä sanotaan, et yks lyhyt autotie on "vain" 30 kilsaa, no joku tunti siihenkin menee..)

  ReplyDelete
 4. Niihän se opetus on jäänyt aika vähäksi, vanhempien on itse opetettava kotona. Kuinka moni vanhempi jaksaa - ja osaa?

  ReplyDelete
 5. Hauska kuulla teidän erikoisista liikkumiskokemuksistanne, Katriina ja Hannele :D

  Juokseminen tuntui kivalta, varsinkin pieneen ylämäkeen mutta ne ovat hyvin lyhyitä pätkiä mitä juoksen. Ainakin toistaiseksi. Ties mitä tästä vielä kehittyy.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.