Monday, January 07, 2008

FRANK COLUMBO

Planning and advertising language courses. Tästä viikosta menee iso osa kieltenopetuksen suunnitteluun ja kurssien mainostamiseen. Jollei minua blogissa näy duunailen kurssitusta. English course, of course. Kurssi kohti kielitaitoa, kapteeni!
Aber huomisaamuna menen kampaajalle. Olisipa yhtä fantzu pikkupakkanen kuin tänään. Ulkoilu on nautinto tämmöisillä ilmoilla, ja pienet lumityöt. 
Yesterday evening we watched one episode of Columbo. He went to Mexico. Ay caramba! When he showed his badge we could see that his first name was Frank! Voi ihme, nyt näimme hänen virkamerkistään että hänellä todellakin on etunimi. Se on Frank. 
Jaksosta oppi juttuja härkätaisteluperinteestä. Tiesittekö muuten että matador merkitsee tappajaa? Verbi tappaa on espanjaksi matar. Jälleen laatunäyttelijöitä; Ricardo Montalban ja A.Martinez. Ja Mrs Columbo joutui taas juuri sattumalta lähtemään bussilla takaisin Los Angelesiin emmekä ehtineet nähdä häntä.
Härkä (huh) oli nimeltään Marinero...
Baila la bamba... Yo no soy marinero, soy capitan, soy capitan... tralalaa...

4 comments:

 1. Mainostat tuota Columboakin niin tehokkaasti että pitää kohta ostaa video:) Että jos yhtä hyvin käy kurssien mainonta niin hyvin menee;)

  Säätä pitävät jotkut fiksummat ihmiset ikävänä ja turhana puheenaiheena, mutta kyllä minustakin on ihan mainittava asia tämäkin lumen tulo ja mukava sellainen:) Ehkä kasvihuoneilmiö päästää säästä puhumisenkin pannasta...

  ReplyDelete
 2. Opetatko tosiaan noita kaikkia kieliä, vai onko joku / jotkut niistä ns. harrastuspohjaisia?

  nim. itseäkin kiinnostavat

  ReplyDelete
 3. Onko härkätaistelu mukavempaa kuin kinkun syöminen?

  Muuttuukohan tuo nimi nyt kun Espanjan hallitus määrännyt että härkätaistelijat eivät saa vastaisuudessa antaa kuoliniskua härille, vaan härkien lopettaminen tapahtuu teurastamoissa..

  ReplyDelete
 4. Inkivääri

  Suosittelen Columboa. On niitä huonompiakin harrastuksia.

  Sää, kuten muutkin puheenaiheet, on kiinnostava, jos sen tekee kiinnostavaksi. Mitä sanoo, miten sanoo, miten juttu kehittyy...

  Laura

  Kielt on mitä mainioin harrastus. Minulla sekä työ että harrastus. Katso sivulinkistäni Pretty Polly, sieltä näet mitä opetan. (Se on firmani)

  Hannele

  Makuasia. Henkilökohtaisesti en suosi kumpaakaan.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.