Tuesday, January 08, 2008

TURPARIN TURPARULLA

 1. Kampaajalle lähdössä. Samalle henkilölle tulee mahdollisesti miesasiakas minun jälkeeni, joka sanoo menevänsä  parturiin kun minä sanon meneväni kampaajalle. Silti voi olla että meille kummallekin laitetaan raidat ja leikataan tukkaa.
 2. Kiinnostava haaste itselleni pitää kiinni uudenvuodenlupauksestani, siitä että en kuluta aikaani mihinkään tuloksettomaan, turhaan tai haitalliseen. Se on ollut ohjenuorani jo muutenkin. Vuodenvaihde tarjoaa tilaisuuden uudistaa ja tarkistaa elämäntapoja ja filosofiaa. Henkinen suursiivous on yksi tapa lähestyä alkavaa vuotta. Jotkut siivoavat syömätapansa, jotkut juomatapansa.
 3. Blogimaailmassa aikaa ja energiaa säästyy kun ei avaa keskustelua palonaroista aiheista. Mainitsin eilen härkätaistelun mutta varoin sanomasta mitään puolesta tai vastaan. Olen kerran erehtynyt työväenopiston opettajainhuoneessa sanomaan että härkätaistelu on mielestäni aivan kauhea. Seuraavassa hetkessä sain melkein espanjanopettajan kimppuuni. Nainen kiihtyi niin että alkoi änkyttää. En muista siitä muuta kuin kauhean kiukun ja sanan "turistit".
 4. Parasta lähteä kampaajalle. Siinä on asiakaspalveluammatti jossa täytyy olla varovainen puheissaan. Asiakkaalla sananvapaus, turparin on viisaampi suosia turparullaa.

5 comments:

 1. Upea uudenvuodenhaaste. Tuloksetomaan, turhaan ja haitalliseen touhuun kuluu yllättävästi aikaa. Aina sitä ei edes huomaa - hyvä jos jälkeenpäin. Ensin ajattelin kysyä, että miten rentoutuminen tähän sopii. Se kun näyttää tuloksettomalta toiminnalta. Heti perään kuitenkin ymmärsin, että rentoutuminen se vasta tuloksellista toimintaa on. Ilman sitä ei jaksaisi toimia tuloksellisesti. Väsyneenä sitäpaitsi toimii usein hyvin haitallisesti.

  ReplyDelete
 2. Kimmo, puhut asiaa, kuten tavallista. Työn, levon ja virkistyksen sopiva annostelu pitää ihmisen vireessä.

  Minuun iski flunssa joulun alla. Vasta sen aikana huomasin miten tarpeellinen pakkolepo minulle oli. En ollut tietoisesti kaivannut lomaa, mutta kroppani näköjään oli. Hyvä, tervetullut flunssa! Yksi kuumepäivä ja loppuaika miellyttävämpää virumista ja lukemista.

  ReplyDelete
 3. syömä- ja juomatapani ovat jo niin hyvät :)

  ReplyDelete
 4. No mitäs niitä sitten muuttelemaan? Jokainen tehköön itselleen sopivat lupaukset tai olkoon tekemättä. Kyllä oli teikätytöllä taas herkulliset kahvitarjoilut muutama postaus takaperin viimeisimmästä. Onneksi ollaan virtuaalimaailmassa. Muuten lähtisi paino nousuun!

  ReplyDelete
 5. Enkä kahvitarjoilua aio loppettakaan :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.