Saturday, January 19, 2008

KOHTA ON TAAS JOULU

 • Bought some wrapping paper for next - nay - this year's Xmas presents. A special offer, you see. Hah hah, I had to walk home with three long rolls under one arm. It was a 30-minute walk and I also had to carry two bags. One euro a piece those rolls. Except when I looked at the receipt it said 2 euros per roll. So I might not have bothered... Well, never mind. I won't have to do that come December. And yes, we've bought Christmas cards, too. It will be Xmas before we know it.
 • Mittasin kotona nuo Tarjoustalosta ostamani joulupaperitullat. Metrin ketale. Eivät mahtuneet muovikassiin kun niitä roudasin kainalossa kotiin reilun puolen tunnin kävelyn ajan. Mielestäni siellä luki kyltissä että maksoivat euron. Olen joko katsonut väärin tai sitten kassa erehtyi. Väliäkös tuolla. Nyt on ensi joulua varten varastoja. Ei tarvitse joulukuun kiireisenä aikana lähteä kortteja eikä lahjapaperia ostamaan. Voi olla että en pystyisikään. Opetuksessa on silloin täysi työ.
 • Samaten nyt on ollut pari viikkoa niin täysiä työpäiviä että paljon jää hoitamatta asioita jotka eivät ole pakko, mutta tänä iltana mennään tapaamaan kavereita. Espanjankielinen porukka järjestää kokkauskurssin ja sen päälle illanvieton, jossa kokkauksia myydään. Sopa de camarones, katkarapukeittoa on tarjolla ainakin. 
 • On se niin, vaikka miten naureskelisitte ja -simme, että kohta on taas joulu. Tottakai sitä ennen on ystävänpäivä, pääsiäinen, juhannus ja kaikkea kivaa, mutta sanokaa minun sanoneen - joulu on ihan pian.

6 comments:

 1. Totta kai on:) Ja joulupaperit on niin kauniita, että niitä voi pitää esillä läpi vuoden...

  ReplyDelete
 2. Monilla on vielä ulkokuusissa jouluvalot, jotka luovat illan ja aamun pimeyteen tunnelmaa. Kaunista.

  ReplyDelete
 3. paperi on niin hävyttömän kallista, joskus melkein kalliimpaa kuin sisältö

  ReplyDelete
 4. Hannele

  Kyllä, ja sitä tuhlataan älyttömästi. Kannattaa miettiä mihin käyttää ja paljonko käyttää.

  ReplyDelete
 5. Kokeilkaa tätä ensi jouluna: Säästäkää kauneimmat lahjapaperit saaduista lahjoista. Sileät kohdat voi leikata talteen, laittaa paperin rullan päälle tai taittaa siististi. Seuraavana jouluna on kiinnostavia lahjapapereita pieniin lahjoihin. Meidän perheessä säästetään myös joululahjapussit, sillä ne ovat aivan liian kauniita poisheitettäviksi.

  ReplyDelete
 6. Anna

  Saman tavan on äitini opettanut minulle lapsuudessa. Hyviä lahjarasioita kierrätän myös. Niitä voi paikkailla tarroilla jos tarpeen. Tarpeetonta tuhlausta jos kaikki heitetään menemään, eivätkä kiiltopaperit ole hyviä takassa poltettaviksikaan. Miten mahtavat luontoon hävitä, vai häviävätkö?

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.