Wednesday, January 09, 2008

LUNTA JA TURISTIMAIDEN AURINKOA

 1. I had to drink a bottle of wine to get a picture of a bull for my blog. It had to be done. Oli suoranainen velvollisuus heittää helttaan pullo punkkua jotta sain kuvamateriaalia blogiin.
 2. No joo. It's a small bottle of Spanish wine we had at Christmas, Sangre de toro, härän verta. Erinomainen punaviini.
 3. We got a postcard from Bryan and the Mrs. You know Bryan, don't you? Everybody knows Bryan. They went to Portugal on their holiday. 
 4. Algarvesta tuli kortti Bryanilta ja vaimolta. Kai kaikki tuntevat Bryanin? Kortissa on moottoriveneitä ja hienon sinistä vettä.
 5. Sukulaiset palasivat lumisateiseen Suomeen sunnuntaina Teneriffalta. Oli ollut hyvä reissu. Tänä aamuna sain ilon lukea raporttia sähköpostista.
 6. Espanjan ja Portugalin maisemat mielessä valmistaudun opettamaan vähemmän eksoottista englantia kello 8 oppilaalle. Uusi lukukausi alkaa. Nyt voi toivottaa oikeasti hyvää uutta vuotta. Opettajan ajatusmaailmasta käsin toivotan hyvää uutta (luku)vuotta sujuvasti elo-syyskuussakin.
 7. Ai joo, opettajaystäväni Päivi on näinä päivinä palannut kahden viikon Thaimaan lomalta. Mahtoiko siellä olla yhtään lunta?
 8. What? Kello on vartin yli 7 ja Positiivareitten aamumeili tipahti vasta nyt meileihin. Ennen se tuli joskus jopa ennen kuin itse olin noussut. Tänä aamuna nousin klo 5.

15 comments:

 1. Kyllä tässä jo etelään kaipailee itse kukin - varattiin matka Goaan, Goalle - kuinkahan se kuuluisi taivutella, mutta ei olla vielä maksettu, harkinta-aikaa vähän...

  ReplyDelete
 2. Oh, you're going to Goa :)

  ReplyDelete
 3. punkkua en oo koskaa juanu - olin alaikäne ku muutin :)

  ReplyDelete
 4. Monet ovat juoneet punkkua ekan kerran alaikäisinä, humaltumistarkoituksessa. Ei hyvä.

  ReplyDelete
 5. humaltuminen on aina ollu sekunääri, maku tärkeempi

  ReplyDelete
 6. Ja jos mie juon punkkua kaksi lasia, niin nukahdan niille sijoilleni. =)

  ReplyDelete
 7. punaviiniä ja hyvää juustoa pari kertaa kuukaudessa :)

  ReplyDelete
 8. Ehkä punaviini tekee hyvää sydämelle.

  ReplyDelete
 9. se juusto kans :)

  ReplyDelete
 10. Epäilen että juusto ei tee sydämelle hyvää, mutta peruspositiivisena ihmisenä en maininnut mitään :D

  ReplyDelete
 11. epäilen että ei - mitäköhän tuo rita tarkoitti? Melkein yhtä vaikee tulkata kuin lakiteksti, uskataakohan tuota juustoa nyt syödä, vai ei??

  ReplyDelete
 12. Niin se käy. Ihmiset sen kun matkustelee ilmaa saastutavilla lentokoneilla! Tuttuja on lentänyt Kanarialle, ja Thaimaaseen (!). Oikein täällä lehdessä oikaistiin, että pitää sanoa Thaimaahan. Juu.
  Onneksi nuo myöhästymiset hieman muistuttavat matkustamisen vähemmän egoa nostattavista tunnelmista.
  Minä nousin tänään perjantaina klo viisi. En vain siihen aikaan avaa tietokonettani, vaan luen lehtiä ja kenties jatkan jännittävän kirjan lukua. Mutta saatan kyllä sitten varsinkin näin lauantaina jatkaa uniani häikäilemattä vielä tuonne puoleen päivään, ellei aikataulu muuta sano.

  ReplyDelete
 13. Tuo on tosiaan hyvaa espanjalaista punaviinia. En ole pitkaan aikaan juonut, mutta muistan etta pidin siita joskus kauan sitten.

  ReplyDelete
 14. Thaimaahan - toden totta! Siinähän on -maa perässä. Thaimaaseen kuulosta kyllä ihan hyvältä ennen kuin alkaa loogisesti ajatella. Tulimaa, menemme Tulimaaseen :D

  Bonjour pitkästä aikaa HPY :) Ranskassahan niitä hyviä punaviinejä myös riittää. Todennäköisesti juon lauantai-iltana lasillisen jotain kun menemme espanjankielisen jengin kanssa syömään, juomaan, tanssimaan ja laulamaan.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.