Wednesday, January 23, 2008

WINE WITH A HEN AND A PIG

Sain kukkia ja kunniamaininnan seuraavilta minulle mieluisilta bloggareilta, joiden lukemista suosittelen lämpimästi.


 • Teeheehee, a good one! I wish I could translate it into English, but alas, it's quite untranslatable. All I can do is try and explain it. In the first picture the dude is reading the label on a bottle of wine. It says "goes well with chicken and pork". In the Finnish language names of meats are the same as names of animals. Need I say more?

 • Hah hah! "Viini soveltuu nautittavaksi kanan ja porsaan kanssa." Hah hah! Ihi, ihi, ihi (pyyhkii silmiään)

15 comments:

 1. niin, kukkia ei voi koskaan saada liikaa, ja aina piristävää käydä sivuillasi (leipävanukkaasta aion kirjoittaa, mutta siihen taitaa meddä muutama päivä; voitele leipäsiivut, laita limittäin uunivuokaan. sekoita 3 munaa, 5-6 dl kermamaitoa, mausta fariini- ja vaniljasokerilla, kaada seos leivän päälle. Anna seistä 10 min enne kuin laitat uuniin, peiettynä 20 min ja ilman foliota 20 minuuttia. Tarjoa kerman ja hedelmän kans.
  Voi laittaa myös rusinoita tai aprikoosimarmelaatia vliin)

  ReplyDelete
 2. Blogisisko taisi olla ensimmäinen kommentoijani kun aloitin bloggauksen oliko se 2005, en enää edes muista. Sain heti neuvon, kun olin vielä niin vihreä näissä asioissa.

  Aah ihanaa Hannele! Kiitos! Tuo on oivan herkun ohje. Itse etsiskelin ko. ohjetta kesällä, löysin samantapaisen , mutta kadotin jälleen. Ja nythän se taas "löytyi"!

  ReplyDelete
 3. Kiitos Hannele. Pistän ohjeet talteen, koska pidän vanukkaista ja ne ovat sen verran helppotekoisia että meikätyttökin jaksaa vaivautua :) Vanhassa Kops-blogissanikin on yksi resepti, kävin hakemassa.

  Leonoora, olemme aloittaneet bloggaamisen samana vuonna ilmeisesti, sinä jonkin verran aikaisemmin. Minä aloitin kai lokakuussa. Sinä olit ensimmäisten kommentoijieni joukossa :)

  ReplyDelete
 4. englannin kielen opettajalle sopivaa lukemista:

  http://carpediem.bloggagratis.se/

  ReplyDelete
 5. Tackar - pistän linkin muistiin :)

  ReplyDelete
 6. (katso vaan ne englantilaiset vitsi-mejlit)

  ReplyDelete
 7. Tuo kommentti sopisi siis Viiville ja Wagnerillekin. =)

  ReplyDelete
 8. Aijaa, Hannele... katsastetaan kun ehditään!

  Viiville ja Wagnerillepa hyvinkin - ja jos uskaltais hurttia huumoria viljellä niin ehkäpä moniin oikeisiin perheisiinkin. Jos rouva on kana ja mies sika, tai pänvastoin :D

  ReplyDelete
 9. Två väninnor var på cykelsemester i Holland och en solig eftermiddag blev den ena väninnan trött och yr och kände sig som hon skulle svimma. Varpå den andra begav sig till närmsta hus för att be om ett glas vatten. "Please, could I have some water because my friend is swimming!"

  ReplyDelete
 10. En ingenjör skulle inleda en internationell teknisk mässa och hälsa alla välkomna:

  "Ladies and gentlemen, welcome to this technical mess!"

  ReplyDelete
 11. I bankvärlden utspelades följande: En engelsktalande man kom in på en svensk bank för att skaffa sig ett bankfack. "It´s ok", sa tjänstemannen, "would you please fill in this blanket, and show me your leg".

  Passiviserad av undran över vilken filt hon menade, och varför hon ville se hans ben (han var ju ändå över 70 år), stod han bara där. Tjänstemannen såg sig ändå föranlåten att föra samtalet vidare: "Would you like a big fack or a small fack?". Vid det laget låg alla kollegerna dubbelvikta, skrattande bakom disken.

  ReplyDelete
 12. sinunko oppilaita?

  ReplyDelete
 13. Håh håh håh! Puhuin itse kerran ruotsia kun aivot olivat kovasti englannin kieleen virittyneet, ja huomasin sanovani: "Är du sur?" Onneksi huomasin ja korjasin. "Är du säker på det?"

  ReplyDelete
 14. haha, den var också bra :)

  ReplyDelete
 15. Toi Fingerpori on täälä hetkellä mulle painavin syy avata Hesari :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.