Saturday, March 22, 2008

TAAS KUOLTIIN NAURUUNNo eihän kuvan ottamisesta tahtonut tulla mitään kun Ferri purskahti nauruun ja melkein hävisi kameran ulottuvilta. Minua naurattaa lisäksi se että kamera on persiaksi "turbin".Hannaneh, Elina ja Ashkan.

Muistan ensimmäisen tapaamiseni persialaisten kanssa Italiassa opiskeluaikana.  Menin yliopistolle ja selitin kauhuissani ensimmäiselle yliopiston aulassa tapaamalleni opiskelijajoukolle kuulleeni juuri huhuja jostain veriteosta. He vastasivat "sì, sì" kaikkeen mitä sanoin. Lopulta kysyin paljonko kello on ja se sanoivat siihenkin "sì, sì"... Silloin käsitin että olin tavannut jekuttajien ja keppostelijoiden joukon. Myöhemmin kävi ilmi että olin siinä samalla tavannut ihmisiä jotka puhuvat maailman kauneinta kieltä ja sopivat minulle huumorinsa puolesta ja muutenkin. Sanalla sanottuna iranilaisia eli persialaisia. Okei; kahdella sanalla.Heh heh. Näyte Elinan persialaisesta huumorista. Onko geeneissä vai isä Manucheriltä perittyä? Yritin ottaa Farista axia turbinilla mutta aina putkahti gol eteen. Teknisiä vaikeuksia myös saada sähköposti menemään Farille, mutta se ei voi olla Elinan kepposia.

Kuvia tulee vielä lisää myöhemmin. 

4 comments:

 1. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 2. Joku yritti tuoda viruksen. Siksi deletoin edellisen kommentin.

  ReplyDelete
 3. Ai onko ruusu gol persiaksikin! Se on tataarin kielellä göl ja taitaa olla turkiksikin. Siksi niin monessa tataarinaisen nimessä on Göl-alku. Esimerkiksi ten tarkoittaa ihonväriä, joten nimi Gölten kuvastaa ruusuista ihoa. Nur taas on säde, joten Gölnur on Ruususäde jne. :)

  ReplyDelete
 4. Salam Sahrami!

  Gol on persiaksi mikä tahansa kukka, ja jalkapallossa maali :) Luulisin että ruusu on rosa - pitää kysyä. Yhden iranilaisen ystävämme nimi on Rosa.

  Kiinnostavia nuo tuomasi tiedot. Nimet voivat kertoa yhtä ja toista, kuten Kultakutri ja kolme karhua :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.