Friday, April 18, 2008

KAIKKEA SITÄ LÖYTYYKIN SIIVOTESSA
The things one finds when cleaning the cupboards! On trouve des choses vraiment étranges dans les armoires quand on fait le nettoyage. Ho trovato cinque paia di pantofole in un armadio, mentre facevo le pulizie.

Kaikkea sitä kaapeista käteen osuukin kun kevätsiivousta tekee. Hah hah. Olen tullut erikoistarjouksesta ostaneeksi tohveleita. Halpoja taisivat olla. Otin nuo vaaleanpunaiset pakkauksesta koska ne sopivat noista parhaiten violetin kylpytakkini väriin. Kun katselen tossuja lattialla on kuin siinä olisi kaksi vasenta jalkaa. Myös ovat hivenen isot. Kantapäähän jää kasvunvaraa. Ei se haittaa. Millaiset olisivatkaan vohvelikankaiset tohvelit? Tohvelit kuin vohvelit.

Kiva tehdä inventaariota siivotessa. Tarmokkaan viikkosiivoojan palkattuani innostuin itsekin siivoamisesta ja siistin kodin ideasta niin että olen monena päivänä puunannut jotain kohtaa huushollista. Tällä viikolla olen pala palalta tyhjennellyt, pyyhkinyt ja uudelleen täyttänyt työhuoneeni Lundian avohyllyjä. Kaikkein hitain osa hommaa on käydä läpi kansioita ja paperipinoja, heittää turhaa pois ja järjestellä jäljelle jäävää uudelleen. Osa papereita on pienen pölykerroksen peitossa. Täytynee ostaa lisää kansioita ja säilytyslaatikoita. Ja ennen kaikkea pitää heittää vanhoja papereita, esitteitä ja lehtiä keräykseen. Tänään sain yhden seinällisen hyllyköistä raivatuiksi vapaiksi kolme viimeistä hyllyä. Siivooja pyyhki ne tänään. MInun pitäisi vielä jaksaa sortteerata niistä ottaman paprut ja pistää ne takaisin.

Mitähän kaikkea tässä vielä löytyykään putsaus- ja järjestysoperaation edetessä? Päivä päivältä, viikko viikolta...
 

2 comments:

 1. Tuollaisia tohveleita tarvittaisiin meillä! Japanilaisessa kodissa kun vieraalle tarjotaan ensimmäiseksi jalkaan tohvelit ja on noloa, jos niitä ei ole... Suomalaiset ystävät ja sukulaiset tassuttelevat kyllä sukkasillaankin, mutta japanilaiselle tulisi olla tarjolla tossut.

  Hauska blogi sinulla, löysin tänne sattumalta blogilistan kautta.

  ReplyDelete
 2. Konnichwa Sammakko San :) (Vai onko se hyvää iltaa...?)

  Minulla on joitakin sisätossuja tarjolla niille ystävilleni joiden tiedän niitä haluavan kun tulevat meille. Itselläni on sandaalintapaiset. En osaa olla sukkasilla.

  Arigato käynnistäsi (kummarrus) - tulen vastavierailulle.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.