Sunday, July 20, 2008

Maalaisen blogi


Terveisiä kävelylenkiltä. Miellyttävä pilvinen kesäpäivä. Mies palasi golfia pelaamasta ja surisuttaa nyt weed whackeria tonttimme ulkoreunoilla. Mikähän siimaleikkuri se mahtaa olla suomeksi? 

Maalaisen blogissa on taas kiinnostavasti kirjoitettu pätkä. Hän kertoilee poikamieskämpän siivouksesta ja juttelee tietotekniikasta ja ihmiselosta. Silmiin osui maininta suosikistani Dr Philista. Juuri aamulla katselin uusintana hänen ohjelmaansa reippaasti ylipainoisista ihmisistä. Kaksi erilaista keissiä, joihin molempiin alettiin räätälöidä suunnitelmaa. Kummassakin tapauksessa lihavaksi pullahtaneen henkilön äiti olisi voinut estää tapahtuneen, mutta itse asiassa lihotti lastaan kaiken aikaa. Eivätkä muuten miltään keijukaiselta näyttäneet ne äiditkään.  

Mitenkähän saisi omaankin blogiin sellaisen dynaamisen blog rollin kuin Maalaisella? Blogilistaa liikkuu rullana sivuseinässä. Tuntui ihan huisin hienolta nähdä oma blogini siellä. Kiitos.

2 comments:

  1. Ihan vain Bloggerin dashboardista/hallintapaneelista menee Ulkoasu kohtaan ja sieltä "Lisää sivuelementti" ja sieltä "Blogiluettelo". Jos kotisivuissa tai blogeissa on syöte-päällä, ne voi copy/pastata asianomaiseen paikkaan avautuvassa valikossa. Sitten "Talleta" ja siinä se on. Voi myös valita montako blogia kerrallaan näkyy.
    Maalainen

    ReplyDelete
  2. Tervehdys! Kiva kun tulit käymään :) Hienoa kuulla että juttu on yksinkertainen toteuttaa! Nyt vaan tarvitaan tulkki joka selittää minulle kommenttisi, hah hah haaa... :D

    (Yritän katsastaa josko ymmärrys aukeaa kun menen Bloggeriin...)

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.