Saturday, September 06, 2008

Milano-teema StockallaStockalla on viikon teemana Milano. Entinen kotikaupunkini - sopii minulle. Ostimme 7-koloisen lettupannun entisen 4-paikkaisen sijaan. Koska olin antanut aikaisemmin hankkimani yövoiteen ja päivävoiteen äidille, katsoin itselleni uudet Helena Rubinsteinin ylellisistä sarjoista. Parhaimmillaan ympärilläni pyöri kolme iloista innokasta esittelijää. Kahden tuotteen ostajalle HR antaa aina lahjan, ja näytteitäkin sain niin runsaasti että olin pyörällä päästä ja hurmaantunut.Vihdoin ja viimein nykyaikaistin blogini ja asensin seinälle blogirullan. Lisäilen siihen sitten ehtiessäni seuraamiani blogeja. Osan laitan varmaankin Arkiterapeutti Kops-blogiini... ehkäpä esimerkiksi Poikkeavan tavallisen elämän heppu sopisi paremmin sinne. 

Hupsista hei, kävijälaskuri on hävinnyt! Pitääkö nyt aloittaa laskeminen alusta? 

Tänä iltana latinoystävien tapaaminen. Ihana nähdä Ernesto, Renee, Rodrigo, Jean Luis, Colo Colo - jalkapalloseura...
9 comments:

 1. Voiteita ei mulla ole paljon, mitä niillä...
  Mutta lrtuista tykkään.

  ReplyDelete
 2. Ehkä letuista voi tehdä kasvonaamion :)

  ReplyDelete
 3. Peikko tulee ja huomaa itsensä roikkumassa Ritan rullassa. Etsii henkseleitä paukutettavaksi, ei löydä joten jättää vaan terveiset. Hiano on rullasi.

  ReplyDelete
 4. Ai niin, peikkokin osti tuollaisen ison 7-reikäisen vain huomatakseen ettei se sopinut ollenkaan peikon hellalle. Ajattelematon oli peikko, nyt se hieno pannu riutuu käyttämättömyyttään.

  ReplyDelete
 5. "Roikkumassa Ritan rullassa" . HAH HAH ;D

  Pohdin pitkään (5 sek.) pistänkö peikon pyörimään tänne vai Arkiterapeuttiin, mutta ajattelin sitten että peikon tarinat ovat kielellisesti niin korkealentoisia että kieltenopen blogiin sopivat.

  Emme ole vielä testanneet räiskälepannua, mutta olettaisimme että se lämpiää isoimmalla levyllämme vaikka onkin halkaisijaltaan suurempi.

  ReplyDelete
 6. Tuollainen lettupannu oli minun kodissani joskus 40-50-luvulla. Kyllä se lämpee, valurauta johtaa hyvin lämpöä. Älä käytä pesuaineita. Imeytä rasva suolaan ja pyyhi paperipyyhkeellä puhtaaksi, niin ei ala tarttumaan.

  Laskurin voit asentaa uudelleen jo saavutetuilla lukemilla.

  En harrasta kaameekoruja.

  ReplyDelete
 7. Utua: Tuo ei taida olla valurautaa, mutta toivon sen käyttäytyvän kuten kuvailet, lämmönjohtokyvyn suhteen. Muistaakseni sen ohjeissa kehoitettiin käyttämään tiskiainetta, mikä oli odottamaton ohje.

  Et sitten varmaan myöskään ole katsellut TV:stä Kaameita ja Kamalia missä on Ridge ja Brooke (Wink, wink)

  ReplyDelete
 8. Hyvänkokoinen lettupannu, kelpaisi minullekin... Ja kiitos muuten kunniasta päästä blogirullaasi, sinut lisäsin omaani jo aikapäivät sitten :D

  ReplyDelete
 9. On se vaan hieno tunne pyöriä blogikavereitten rullissa :D

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.