Sunday, September 07, 2008

Oranssi väripiristysLatinofiestaan päälle pantavaksi heitin eilen kasaan oranssivoittoisen ensemblen. Päivä oli lämmin ja kaunis mutta illalla satoi. Väripiristys tarpeen. 

Aprikoosin värinen pusero on saksalainen laatutuote, pehmeää puuvillaa, ja jostain fiinimmästä puodista ostettu, mutta hameen ja paitapuseron tempaisin muinoin kirpparilta, 15 markkaa ja 10 markkaa. Laukun ostin ystävältäni Elsalta kun olimme kimpassa kirpputorilla kauppaamassa kamoja ja vaatteita joihin olimme kyllästyneet. Kätevä väsky johon mahtui eilen arpajaisista voittamamme oluttölkkikin. Elsa kehui aikanaan saaneensa sinne mahtumaan lapsensa vaippoja muun tarvittavan oheen. Lapsi täytti kesällä 16 mistä voin hiukan arvioida kauanko laukku on minulla ollut.  

Paljon olisi kerrottavaa eilisestä illanvietosta latinojen kanssa, mutta kotityöt ja meiiruuhka yms. vaatii huomioni, joten pitkään en tässä pökise.  Paikalla oli tällä kertaa myös Espanjaklubin väkeä, siis espanjalaisia. Ennen olemme hengailleet vain Latinalaisen Amerikan edustajien kanssa, joilla on ystävyysklubi nimeltä Club Amigos. Ranskalaisen ystävämme Jean Louisin kutsumina pääsimme mukaan vuosi sitten kun klubi aloitti toimintansa. Hän on tuonut joukkoon muutaman muunkin suomalaisen ystävänsä, ja joillakin latinoilla on suomalainen puoliso. 

Parin viikon kuluttua Club Amigos kutsuu Chilen itsenäisyyspäivän juhlintaan. !Olé!


6 comments:

 1. (Kävijälaskuriin voi laittaa ne luvut, jotka viimeksi ja jatkaa siitä, kenen laskuri sinulla oli? Kopioi minulta, se ei häviä vuoden jälkeen... sulla o li luultavasti joku, joka haluaa maksua)

  ReplyDelete
 2. Kiitti, saimme ratkaistuksi jo. Muistin sinun huomauttaneen että minulle meni 100 000:n raja rikki joku aika sitten, niin pistimme mittariin sen:)

  Ei ole ollut maksullista laskuria.

  ReplyDelete
 3. (muutama tuhathan siinä puuttuu...)

  ReplyDelete
 4. Varmasti mukavaa noilla latinojuhlilla, varsinkin kun kielikin on hallinnassa! Minä haen latinofiiliksiä bailatinosta. Tosin olisi pitänyt aloittaa jo vuosikymmeniä sitten, sillä välillä kokee vahvasti "kankikaikkostunnelmia". Mutta hauskaa silti on.

  ReplyDelete
 5. Ihana tuo laukkusi ja muutenkin pirteän näköinen kokonaisuus, toivottavasti piditte hauskaa :)

  ReplyDelete
 6. HANNELE: Muutama tuhat sinne tai tänne, heh. Meillä kieli-ihmisillä matematiikka ei aina niin hallussa.

  KIMMO: Bailatino on fantastico! Latinalaisrytmit ja liikkeet ovat minulle kovasti mieleen. Kankeamalla tai sulavammin, ei haittaa, kunhan on rytmejä :)

  Eilen oli jo tarkoitus pistää sinut blogirullaan bailaamaan, hassua että juuri putkahdit paikalle.

  KAZZA: Kiitos, kehut tuntuvat arvokkailta kun tulevat "ammattilaiselta". Vaikka latinoporukassa liikuttiin, taisimme olla ainoa "värikkäät" joukossa. Miehelläni oranssi pikeepaita. Olimme kuin kaksi appelsiinia.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.