Thursday, October 16, 2008

Kotimaisia banaaneja odotellessaTyöntäyteinen aamu edessä, mutta käväisen teille mainitsemassa että ensi viikolla on Reilun kaupan tempaus, josta ystäväni Kiks eilen minua informoi. 

Yritin Valintatalosta ostaa Reilua teetä mutta heillä oli vain kahvia. Suuntaan siis tänään kulkuni S Markettiin. Sitä ennen työt kutsuvat ja ahkeruus on ilomme. 

Kikka ei kuulemma syö Chiquita-banaaneja koska työntekijöillä on huonot olot. Meidän K-kaupassa on ollut jotain Chiquita-kampanjaa. Kauppa maksaa ostamiemme banaanien tuotosta jotain hyväntekeväisyyteen. Olen ymmälläni. Voinko ostaa Chiquitoja hyvällä omallatunnolla omasta K-kaupastani? Tietoa kaivataan kotimaisten banaanien tuotantoa odotellessa. 

Milloin saamme kotimaisia banaaneja?4 comments:

 1. Kun tuo ilmastonmuutos hiukan vielä kehittyy,
  niin meillä on Keski-Euroopan sää.
  Josko sitten ne baananitkin kasvaisivat? =)

  ReplyDelete
 2. Energiaahan siihen menisi..

  ReplyDelete
 3. HALLATAR: Luulen että meillä kasvukaudet ovat jo nyt pidempiä kuin muutama vuosi sitten. Tästä ei ole pitkä matka banaaneihin.

  HANNELE: Entäs kasvihuonebanaanit :)

  Aasiakasblogissa kerrotaan asiakkaitten möläytyksistä ja siellä kerrottiin että joku asiakas oli vaativaan tai moittivaan sävyyn kysellyt kotimaisia banaaneja hedelmäosastolta :D

  ReplyDelete
 4. Kasvihuone saisi olla noin 10 metriä korkea, meillä on pieni banaanipuu, poika sai "palkinnoksi", kun kiipesi seinää ylös.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.