Saturday, October 25, 2008

Orava pakeni tammeenKamera valmiiksi ojossa. Olisin ottanut oravasta kuvan mutta elukka hävisi tuon tammen lehvästöön kuin sissisotilas pöpelikköön. Puuttuisi vielä että lehtien seasta olisi ryhtynyt pommittamaan minua terhoilla.

Seuraavan viikon nettitehtävät lähes valmiit, englanti ja italia. Englanti on yhdistetty business vocabulary + pronunciation and spelling - harjoitus, italian tehtävässä esittelen ja harjoitutan kellonaikoja. Italian eka osa viime torstaina, toka osa ensi torstaina. Lyhyet tehtävät. Tänä vuonna kiva parannus entiseen nähden koska tehtävät ovat värillisiä. 

Ja maanantaina saan opastusta power point - esitysten tekoon kun taitava ystäväni Kiks tulee käymään. Hän lupasi demonstroida. Itsekin olen yritellyt mutta sormi menee suuhun. Vähäiset ovat tietotekniikan taitoni, vaikka eivät ihan pahaiset. 

Huomenna äänestämään. En muista koska olen viimeksi äänestänyt. Ja silti ääni menee kerran pari vuodessa. Pääsiäisen tienoilla taisi olla edellinen äänenmenetys. En voinut opettaa puhelimessa enkä livenä muutamaan viikkoon, ainoastaan netissä.

Terveyttä hoitamaan! Lähden lenkille. Upea ilma. Otanpa kameran mukaan jos se orava olisi jo valmis putkahtamaan ulos tammesta.


No comments:

Post a Comment

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.