Monday, November 03, 2008

Myyjäiset koulullaSunnuntain ohjelmaa: Aamuyöstä ylös duunia tekemään, sitten kävelylenkille. Palasin varttia vaille 12, ja postilaatikosta löytämääni myyjäisilmoitusta heilutellen menin sisään ja ehdotin ruuanvalmistuspuuhissa olevalle puolisolle että mitä jos mentäisiin läheisen koulun myyjäisiin kun ei olla koskaan käyty. Tarkemmin lappua katsottuamme huomasimme että myyjäiset olivat kello 12 -14 sinä päivänä, eli juuri alkamassa. Äh, kummallisen myöhään jaettu lappu, jota ei huomattu koska lehteäkään ei ollut jaettu eikä meillä siis asiaa postilaatikolle. No ei voinut kuin luopua ajatuksesta. 

Kunnes hetken kuluttua ovikello soi ja isä pikkupoikansa kanssa tuli henkilökohtaisesti tuomaan kutsun, pahoitellen että oli jääyt mainostaminen niin myöhään. Jätimme sipulit leikkuulaudalle ja ruuanvalmistuksen kesken. Pistäydyimme pikaisesti myyjäisissä, ostimme pari kahden euron arpaa ja voitimme paidan ja vyön. Ei hassumpaa. 

Tarjolla olisi ollut jos oltaisiin ehditty kauemmin viipyä: grillimakkaraa, leipomuksia kaupan, Pukinmäen VPK:n kalustoesittely... 


13 comments:

 1. Onpa ollut hyvä arpaonni vai voittiko kaikilla arvoilla jotakin?

  ReplyDelete
 2. No olipa tuuria arpajaisissa:)

  ReplyDelete
 3. Bamiella ja Inkivääri: Kaikki arvat voittivat, ja muun muassa sillä se ovellamme käynyt mies meitä houkutteli tilaisuuteen :) Sanoi että on tosi hyvät palkinnot.

  Emme silti sillä mielellä lähteneet että hyötymään, vaan ajattelimme että lapsille ja muille järjestäjille ei saa tuottaa pettymystä.

  Aikuisten arvat maksoivat 2 euroa kpl. Olisimme myös ostaneet lasten arvan (1 euro, lapsille sopivia palkintoja), mutta emme löytäneet lasten arpojen myyjää, ja päätimme että parasta palata keittiöön keskenjääneen ruuanvalmistuksen pariin.

  Ihan kiva pyrähdys vaikka vain 4 eurolla osallistuimme. Laivonnaisia olisi ollut myynnissä mutta kun emme käytä... eikä ollut aikaa.

  Pieni ruuhka siellä sitten loppujen lopuksi oli.

  ReplyDelete
 4. Mahtavaa mainontaa :)

  Vitsit, mitkä päivälliskutsut kuvailit. Sinulla on ollut mahtava sunnuntai ja kuppi on upea! Harvoin löytää noin kiinnostavaa seuraa! Tai itselleni se on harvinaista. Onneksi on blogimaailma.

  ReplyDelete
 5. KATILEIN: Mainontaapa hyvinkin. Ehkä pikkupoika oli niin huolissaan että isä lähti soittelemaan ovikelloja :)

  Kiinnostavaa seuraa saat aikaan siten että kutsut kävijöitä kotiisi ja olet itse se säkenöivä keskustelija! Mitäs tykkäät siitä ideasta? Heh heee... Ainakin blogeissa olet kiinnostavaa seuraa.

  ReplyDelete
 6. Kun kaikki arvat voittavat niin kukaan ei jää tyhjin käsin ; )
  Minäkin käväisin muutama päivä sitten lähikylän myyjäisissä. Kermese nimeltään täällä päässä maailmaa. Tarjolla oli jos jonkin näköistä ja makuista syötävää.

  ReplyDelete
 7. Tyylikkäät oli palkinnot arvonnassa!

  ReplyDelete
 8. No teilläpä tuuri.

  ReplyDelete
 9. JONNA: Kermese? Siis ihan K:lla :O Taisi olla syötävät erilaisia kuin täällä Suomessa :)

  LEONOORA: Ja hyvää laatua. Hiukan kyllä tukevammalle vartalolle kuin miehelläni, mutta vyötä voi lyhentää eikä väljyys paidassa kauheasti haittaa. Pahempi olisi jos se olisi ahdas.

  HANNELE: Niin kävi! Yhtä hyvin olisi voinut voittaa kamaa jolle ei ole käyttöä.

  ReplyDelete
 10. Tuossa kävi toteen se:
  Parempi myöhään...
  Oli oikein onnenkantamoiset
  ne kaksi arpaa. =)

  ReplyDelete
 11. HALLATAR: Niinpä :)

  ReplyDelete
 12. Niin ne täällä väittävät Rita, kermese koolla ; ) (myös kermes ja kermesse kelpaavat).Real Academia Española tunnista sanaa mutta hälläväliä!

  ReplyDelete
 13. JONNA: Niin, ainahan kielissä on poikkeuksia ja lainasanoja. Kiitti tiedoista. Kiinnostavaa!

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.