Wednesday, November 19, 2008

Palkinto HeiskaltaTyökiire jatkuu vielä tänäänkin mutta iih miten hauska piristys tuli Heiskalta blogilleni, tunnustuspalkinto. Tämän haluan laittaa eteenpäin mutta kun en ehdi nyt linkittää, pitää vaan yhtäkkiä nimetä muutama blogi joista tykkään. Siis KAIKKI nuo rullassani pyörivät nyt ainaskin! Jos näette itsenne siellä kieppumassa, ojentakaa kätöselle niin tyrkkään siihen pokaalin. Sääntöjä: 

1. Tunnustuksen saaneet saavat laittaa kuvan blogeihinsa.

2. Linkitä blogiin jonka pitäjältä sait tunnustuksen.

3. Nimeä seitsemän muuta ja linkitä heidän bloginsa.(määrä vapaa)

4. Jätä viesti heidän blogeihinsa, jotta he tietävät nimeämisestä.

Tällä hetkellä kieppuu ylhäältä alaspäin järjestyksessä: Pagistaan, Kynä kädessä, Blogisisko, Keksi, Kieltenopen päiväkirja, Maalainen, Hallatar, Utua. Pokaali teille!


8 comments:

 1. RITA, I feel honored, thank You! Meni jonkin aikaa ennenkuin snaijasin, miten liittyä seuraajiin eli saada pläsi kuvastoosi, mutta tänään valkeni, kun aurinkokin vähän paistaa. Ja kiitos myös tunnustuskuvasta. Pitää mennä tutustumaan taiteilija Heiskaan.

  ReplyDelete
 2. UTUKKA: Kiva nähdä kuvasi seinällä. Pistin oman naamani blogiisi kuten huomasit.

  SARI: Prego :)

  HANNELE: Ota tunnustuspalkinto, var så god :)

  ReplyDelete
 3. Mutta missä on Daniels värld? ;)

  ReplyDelete
 4. DANIEL: Good point :) Eilisessä kiireessäni nimesin ne jotka sattuivat juuri osumaan silmiin sivulinkistä... Saanko ojentaa sinulle tunnustuspalkinnon täältä kommenttilaatikosta käsin? Pistän sinut blogirullaan heti kun ehdin :D

  ReplyDelete
 5. Kaunis kiitos Rita! Valitsisin sinut tietysti listalleni, Mutta en nyt oikein ehdi paneutua tähän valitsijan tehtävään tällä hetkellä.

  ReplyDelete
 6. LEONOORA: Kiitos, ja ymmärrän TÄYSIN.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.