Monday, November 24, 2008

Suosikkiblogien lista paisuuMinulla oli eilen ihan oikea vapaapäivä. Kuin normaaleilla ihmisillä, heh. Siivousta, pyykkäystä, lättyjen paistoa. Ei mitään opetukseen liittyvää. Ne työt olin saanut pois tieltä tekemällä lauantaina erityisen intensiivisen työrupeaman. Se siitä syystä että halusin vapaasti nauttia lauantai-illan kutsuista ajattelematta sunnuntain töitä. Alkuviikon opetusta oli tiedossa niin vähän että saatoin jättää valmistelut maanantaiaamuun. Virkistynyt olo. Peräti virkistynyt. 

Nousin neljältä, pistin aamukahvin valumaan ja aloin lueskella blogeja Bloggerin uudesta lukijasysteemistä käsin. Sieltä saa silmäiltyä tuoreiden postauksien alkurivejä. Ellei ole aikaa mennä jokaista suosikkiaan lukemaan voi kuitenkin saada käsityksen siitä mitä blogikavereiden elämään kuuluu tai mitä aihetta ovat käsitelleet. Olemattoman kodissa pidettiin lastenkutsut, Blogisisko on kuvannut joulukatua, Hannele kävi Tukholmassa, Adelheid esittelee käsitöitään, Jonna paiski töitä sunnuntaina Meksikon auringon alla ja kaipasi Suomen lumimaisemia, Maurelita esittelee mikroskoopisen pieniä lumikasojaan Pariisissa... Listani on paisunut niin suureksi että ehdin lukaista vain murto-osan, mutta pikaluku- ja silmäilymenetelmällä, mikä on nykyajalle niin tyypillinen, pääsee katsomaan mitä aika monelle bloggarille kuuluu. 

Leonooran blogista löytyi briljantti video Akun ja Hessun purjehdusmatkasta. Olen jo kauan sitten julistautunut Disneykaman ihailijaksi. Ihailu jatkuu.

9 comments:

 1. Blogit vievät väkisin mukanaan. =)

  Mitä me olemme ennen tehneet
  ilman blogien maailmaa? =)

  ReplyDelete
 2. Suosikkilistat paisuvat kovin helposti. En tiedä mitä hiivaa niissä oikein käytetään :)

  ReplyDelete
 3. HALLATAR: Sanos muuta! Pitää oikein pinnistää muistia... Kirjoitettiinko me paperille sulkakynällä ja odotettiin että posti kantaa kirjeen viikossa?

  OLEMATON: Hihii! Pahuksen riemukas mielikuva :D

  ReplyDelete
 4. Eikö olekin hyvä systeemi.

  ReplyDelete
 5. (ai että katossa kiipevät nuoret Suomenkin uutisissa)

  ReplyDelete
 6. HANNELE: Hyvä on systeemi, sitäkö sinäkin käytät?

  Heh, eivät kiipeilleet, vaan valtasivat talon tilat omaan käyttöönsä, kunnostivat jne.

  ReplyDelete
 7. Voisihan sitä aloittaa vaikka sellasen uuden tavan että kopioidaan omia kirjoituksia toisten blogeihin kommenteiksi niin ei tarvi kierrellä lukemassa mitään. Selaa vaan omiaan :)

  ReplyDelete
 8. ISOPEIKKO: Hmmm. Mitenkähän tuo mahtaisi toimia? Eikös ensin pitäisi lukea jonkun postaus ennen kuin voi jättää kommentin? Vai pitäisikö kehtitellä kirjoitus jolla voi kommentoida ihan mitä kirjoitusta tahansa? Mitäs jos kommenttiin tulee vastaus? Jätämmekö sen vaan huomiotta? Ööö...

  ReplyDelete
 9. Anonymous8:52 pm

  Kiva kuvaus Belindan ja Timon juhlista. Juhlat ovat joka vuosi mukava piristys synkkään aikaan. Vaikken meinannut jaksaa lähteä mukaan, niin kannatti koska tapasi taas paljon mukavia ihmisiä ja ennenkaikkea sai maistella herkkuja.

  Laila

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.