Thursday, December 04, 2008

Pikkujouluihin lähdössä


Tralalaa - käväisen tässä vain pikaisesti. Olen pikkujouluihin menossa.

Jos minua ei ole tänään blogeissa näkynyt se johtuu siitä että husbandilla on vapaapäivä ja tein mahdollisimman nopeasti oman työpäiväni tieltä pois - kahdeksassa tunnissa hoitui kun neljältä aloitin - jotta pääsimme käymään shoppailemassa - tosin sitä etsimäämme valaistua jouluista ikkunakoristusta ei vielä löytynyt - mistä tämä virke alkoikaan.....kaan?  

Ostimme muovisia säilytyslaatikoita. Aion viedä työhuoneesta ylimääräistä kamaa kellariin piakkoin ja saada tsydeemit rullaamaan tehokkaammin. Mutta nyt nykäisen itseni irti töistä - nyks - ja vaihdan juhlamoodiin. Toivotan teille paljon kivoja pikkujouluja.

5 comments:

 1. Hei tonttu-ukot hyppikää, nyt on riemun raikkahin aika - eli oikein mukavaa pikkujoulua teille:)

  ReplyDelete
 2. Hih, kiitos Inkivääri :) Palasimme juuri kutsuilta, eivät ollenkaan suomalaiset tonttu-ukkotouhut, vaan kansain-välisessä kyldyyrikeskuksessa, mutta glögiä siellä tarjottiin. Ruuista enemmän huomenna!

  ReplyDelete
 3. Ylimääräistä kamaa pitäisi heittää pois.

  ReplyDelete
 4. Mikä ero on judassilla ja tsydeemillä?

  ReplyDelete
 5. HANNELE: Äläpäs yritä heittää pois niitä kamoja joita olen viemässä kellariin, en aio niisstä luopua :D Vanhojen valokuviemme negatiivit ja vanhat pikkuvinyylini, joita aion vielä jonain päivänä kuunnella vaikka en niitä välitäkään pitää kirjoituspöydän laatikossa.

  ISOPEIKKO: Mikäkö ero...? Toisessa on ylimääräinen kirjain ja toisesta puuttuu yksi? Eikös se ollut aikaisemmin judanssi, vai väistänkö muurin ja muistanko väärin?

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.