Thursday, December 04, 2008

Pikkujouluihin lähdössä


Tralalaa - käväisen tässä vain pikaisesti. Olen pikkujouluihin menossa.

Jos minua ei ole tänään blogeissa näkynyt se johtuu siitä että husbandilla on vapaapäivä ja tein mahdollisimman nopeasti oman työpäiväni tieltä pois - kahdeksassa tunnissa hoitui kun neljältä aloitin - jotta pääsimme käymään shoppailemassa - tosin sitä etsimäämme valaistua jouluista ikkunakoristusta ei vielä löytynyt - mistä tämä virke alkoikaan.....kaan?  

Ostimme muovisia säilytyslaatikoita. Aion viedä työhuoneesta ylimääräistä kamaa kellariin piakkoin ja saada tsydeemit rullaamaan tehokkaammin. Mutta nyt nykäisen itseni irti töistä - nyks - ja vaihdan juhlamoodiin. Toivotan teille paljon kivoja pikkujouluja.

5 comments:

 1. Hei tonttu-ukot hyppikää, nyt on riemun raikkahin aika - eli oikein mukavaa pikkujoulua teille:)

  ReplyDelete
 2. Hih, kiitos Inkivääri :) Palasimme juuri kutsuilta, eivät ollenkaan suomalaiset tonttu-ukkotouhut, vaan kansain-välisessä kyldyyrikeskuksessa, mutta glögiä siellä tarjottiin. Ruuista enemmän huomenna!

  ReplyDelete
 3. Ylimääräistä kamaa pitäisi heittää pois.

  ReplyDelete
 4. Mikä ero on judassilla ja tsydeemillä?

  ReplyDelete
 5. HANNELE: Äläpäs yritä heittää pois niitä kamoja joita olen viemässä kellariin, en aio niisstä luopua :D Vanhojen valokuviemme negatiivit ja vanhat pikkuvinyylini, joita aion vielä jonain päivänä kuunnella vaikka en niitä välitäkään pitää kirjoituspöydän laatikossa.

  ISOPEIKKO: Mikäkö ero...? Toisessa on ylimääräinen kirjain ja toisesta puuttuu yksi? Eikös se ollut aikaisemmin judanssi, vai väistänkö muurin ja muistanko väärin?

  ReplyDelete

Kommentit ovat tervetulleita. Pyrin vastaamaan kaikkiin.

Julkaisen heti kun ehdin. Iltaisin en tavallisesti ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.

Sana on vapaa, hyvät blogikaverit :)