Sunday, December 07, 2008

Yksi juhlijoista sammuiNiin hauskaa ja jännää oli että yksi juhlijoista sammui ja hänet piti peitellä lattialle nukkumaan. Emme uskaltaneet sänkyyn pistää jos hän olisi pudonnut emmekä lähelle kellarin rappusia minne hän olisi voinut herätessään kieriä.

4 comments:

 1. Minä olen sisäistänyt sen vanhan suomalaisen ohjeen, että maassa maan tavalla. Siksi ajattelen, että suurlähettilään pitäisi tervehtiä Tarjaa ja taas Tarja voi hyvin käyttää huvia siellä poiketessaan:)
  Maan tapoja ainakin sen verran, että näkyisi että yritetään olla kohteliaita.

  Toisaalta minua ainakin kiinnostavat kovasti tavat muualla ja voin jopa omiamme kyseenalaistaa, jos muut tekevät jotain mukavammin kaikille:)

  ReplyDelete
 2. Suloinen juhlaaja nukkui lattialla. Juhlaaja näytti nauttia ja nukkuu hyvin.. :) hih.. Kiva peite. :)

  ReplyDelete
 3. INKIVÄÄRI: Sama fiilis minullakin että pitäisi pyrkiä olemaan maassa maan tavalla. Mahdollisuuksien mukaan. En osaa kuvitella miten vaikea temppu olisi kätellä naista tai syödä sianlihaa jos olisin kasvanut mieheksi siinä uskossa että se on väärin, mutta huivia voisin varmasti käyttää Lähi-idän vierailulla.

  HEISKA: Eikös olekin suloinen juhlija:) Hänellä oli mukavaa, ei itkenyt ollenkaan. Pidän tuosta peitteestä, pehmeä ja kaunis, Anttilasta, 60 euroa.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.