Wednesday, January 28, 2009

NelosmeemiKlikkamalla sikakuva suurenee.

Sain tämän mukavan haasteen mukavalta Obeesialta

Olen ennenkin osallistunut, kas tässä, mutta nyt osallistun eri tavalla. 

Ohjeet ovat tämänmoiset:

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.

2. Valitse neljäs kuva kansiossa ja julkaise se blogissasi.

3. Selitä kuva.

4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

Minulla ei varsinaisesti ole kansioita, mutta löysin kohdan "Last twelve months" joten laskin sen alusta neljä kuvaa vaakasuoraan ja siitä neljä alaspäin. Töpsähdin tuohon sarjakuvastrippiin joka on Viivi ja Wagner - tuotannosta minulle erityisen mieleinen koska rummut ovat my absolute favourite kaikista soittimista. Vuonna 2001 soittelin lainarumpuja 8kk.

Keitä haastaisin? Taidanpa heittää haasteen Peeärmiehelle, Kalelle, Katileinille ja Kimmolle. (Osallistuminen tottakai täysin vapaaehtoista.)

9 comments:

 1. Hauska sarjakuva! Etsin just sitä mun nelosmeemiä, jossa kerroin Fidel Castron tyttären kirjasta, ja se on hävinnyt! En tajua miten, en muista deletoineeni mitään postausta blogistani.Nyt on haastettu kuutosmeemiin.

  ReplyDelete
 2. (kansiot kannattaa laaittaa, millä ihmeellä muuten löytää.
  Kaikki muutkin sinulla järjestyksessä ;)

  ReplyDelete
 3. YAELIAN; Ei se postaus ole voinut hävitä... vai onko? Hui. Ajattelin silloin kun kerroit että hävität aina kuvat kun ne ovat kuitenkin blogissa, että mitä jos... (iik)

  Kuutosmeemi, kuulostaa kiinnostavalta :)

  HANNELE: Olet oikeassa. Jossain vaiheessa ajattelin tehdä kansioita mutta en oikein tiennyt miten (ja mitä varten) ryhtyisin luokittelemaan... Toistaiseksi olen nähnyt ruudulta kuvastoa liikuttamalla mitä siellä on.

  ReplyDelete
 4. Rita, yleensä hävitän postausta kuvaamani ruokakuvat, kun ne kuitenkin on siellä netissä, mutta nyt on koko postaus hävinnyt, en oikein tajua miten! Rupesin ihan katsomaan, olisko muitakin postauksia hävinnyt, muttei ainakaan pistänyt silmään. Kun käytän sitä Windows writeriä postausten kirjoittamiseen, se luo koneeseeni kopiot niistä postauksista.Koska ne vie paljon tilaa jo muutenkin täynnä olevasta kovalevystä, yleensä poistan niitä vähitellen,mutteivät muut sieltä poistamani postaukset ole kuitenkaan hävinneet.Mystistä....

  ReplyDelete
 5. Hauska strippi. Missä sinä niitä rumpuja soittelit, kotona vai? Eikö kukaan huomauttanut?

  Minä olin melko tyytyväinen, kun kukaan lapsista ei valinnut soittimekseen rumpuja. Naapurin pirtissä sellainen setti on ja katselen sitä kauhulla.

  ReplyDelete
 6. YAELIAN: Tosiaan mystistä. Kahdelle vanhalle blogilleni kävi päinvastainen ongelma; sinne vanhaan systeemiin ei enää pääse kirjautumaan eli en pääsisi poistamaan sieltä mitään jos haluaisin.

  OBEESIA: Omakotitalo :) Soitin kun mies oli töissä. Kaamea mekkala, aloin lopulta pelätä että kuulo heikkenee entisestään, joten en ostanut rumpuja sitten kun lainasetti piti palauttaa tutuille.

  ReplyDelete
 7. (voit lajitella kuvat kuukausittain tai jotain, jollet muutakaan keksi. Minä tyhjennän kuvat aina johonkin tiettyyn mappiin.)

  ReplyDelete
 8. Kyllä se todennäköisesti kannattaisi. Helpompi silmäillä pienempi määrä kerralla.

  ReplyDelete
 9. Olen ottanut haasteen vastaan. Tämä olikin hauska tapa käydä läpi omia kuvia.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.