Tuesday, January 13, 2009

Sandwich, hot dog, croissant ja pretzelSunnuntaina päätin että en vähään aikaan osallistu meemeihin. Niihin menee niin valtavasti aikaa. Ja tässä sitä nyt kuitenkin otetaan vastaan hauska neloshaaste Hannelelta Ruotsista, neljäs + neljäs kuva josta pitää kertoa jotakin. Tulkitsin sen omalla tavallani siten että hain valokuvien joukosta tämän vuoden kansiosta neljännen alusta laskien ja sitten siitä alaspäin neljännen kuvan. 

Voitteko uskoa että haaviin osuivat nuo jääkaappimagneettimme, neljä kappaletta?! Jääkaappipakastin, hieno itsensäsulattava versio ostettiin viime kesänä kun entinen meni tsököksi. Sandwich, hot dog, croissant ja rinkeli ollaan tosi kauan sitten ostettu Tampereelta Löytöliiteristä. 

Haastanpa nelosmeemiin bloggareita maailman neljästä kolkasta:

Yaelian Israelissa

Sirokko Algeriassa

Itkupilli USA:ssa Los Angelesissa

Kazza Uudessa Seelannissa

Hakekaa neljäs ja neljäs kuvakansioistanne ja kertokaa siitä kuvasta jotain.

10 comments:

 1. Kiva kun vastasit, arvasin, että sinulta niitä kuvia löytyy (minunkin piti se omalla tavalla tulkita, kuviakin aika paljon). Ihana, kun ei tartte sulatella. Yritä nyt hoidella kurkkuasi.

  ReplyDelete
 2. Tässä onkin tulkinnanvaraa että mistä sitä neljättä lähtee hakemaan, kuvia kun on vähän joka puolella ja varsinkin koneella. Mutta mielelläni otan näin mukavan haasteen vastaan, kiitos.

  ReplyDelete
 3. HANNELE: Oli hauska vastata, ja kohtalaisen nopeat rutiinit kehittynyt. Aika tavalla silti menee aikaa.

  Ei kurkku haittaa. Se vie oman aikansa enkä ole millään muulla tavalla kipeä :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos haasteesta! Mä tosin postauksen jälkeen poistan ne kuvat koneeltani ,kun ne kuitenkin on siellä blogissa.Mun kuvat kyllä taitaa olla kaikki ruokakuvia toistaiseksi tänä vuonna, mites niistä sais jonkun nelosjutun?

  ReplyDelete
 5. YAELIAN: Entäs jos lasket neljännen hyllyn neljännen keittokirjan, otat siitä neljännen reseptin ja...

  ReplyDelete
 6. Hi Rita I just put this through the Google translator and got the oddest rendition of mixed languages full of long words with dotted A's

  ReplyDelete
 7. Hei Rita!
  Eksyinpäs taas pitkästä aikaa tänne sinun kieliblogiisi, ja halusin käyttää tilaisuutta hyväkseni ja toivottaa sinulle oikein hyvää alkanutta vuotta!! :)

  ReplyDelete
 8. Pitkästä aikaa haaste, joka on tosi kiinnostava jo sattumanvaraisuutensa vuoksi!

  ReplyDelete
 9. GLEDWOOD: I like your picture; nice ears :)

  Finnish: Well if you see anything you feel like trying to pronounce, know that Ä with two dots represents the same sound as A in CAT or BLACK. E.g. "KÄSI", meaning "hand" is like Cassie :)

  The post was a meme. I had to take the 4th picture from my album and then go 4 down and put that picture on my blog- look what I found: a picture of our FOUR fridge door magnets !

  HAYDEE: Long time no see! Tulen käväisemään :)

  KATILEIN: Haastan sinut siis mukaan :)

  ReplyDelete
 10. Kiitos Rita! :) Yritän kehitellä jonkinlaista postausta tuosta.. :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.