Saturday, May 23, 2009

Kuvia eilisestäEilen vietettiin Bábin juhlaa. Minä pääsen aina mukaan vaikka en ole bahai. Olen alunperin päässyt mukaan persialaisten ystävien kanssa.  Ystäväpiiri on laajentunut amerikkalaisiin ja suomalaisiinkin. Ylemmässä kuvassa Jim, Helena ja Jonathan, joille olemme huomenna menossa kyläilemään. 

I was a guest at Gail's home, when some of my bahai friends had one of their gatherings. I'm not a bahai myself. I have joined the crowd with my Persian friends, and now I also know American and Finnish members of the faith.  Tomorrow we are going to visit Jim, Helena and Jonathan (picture above)

Alemmassa kuvassa Jim, Susan, illan emäntä Gail, jonka kodissa vierailimme, ja Jukka (jos muistin nimen oikein). Tuli äkkilähtö kun kyytini saapui enkä ehtinyt ottaa kuvia kaikista. Mieheni tuli illalla hakemaan minut töistä päästyään. 

Olin luopunut tilaisuuteen menemisestä koska matka Gailille meiltä tuntui niin vaikealta, mutta Susan tuli hakemaan minut autolla. Äärettömän ystävällistä koska se ei ollut hänen matkansa varrella. Ennen joulua oli samantapainen tilanne. Silloin Helena ja Jim tulivat hakemaan minut vaikka itse asuvat ihan muualla. Huomenna huristelemme omalla autollamme Helenalle ja Jimille, ja sinne tulevat myös Susan ja Gail, plus meille tuntemattomia ihmisiä. - Toistaiseksi tuntemattomia. Kaikkihan ovat tuntemattomia ennen kuin tutustutaan.

(Picture below) Jim, Susan, Gail (our hostess) and Jukka (I think his name was). I had to leave suddenly when my ride arrived and there was no time to get everyone's picture.


2 comments:

  1. Ihana ystàvà tuo Helena :D

    ReplyDelete
  2. Nuo ovat kaikki toinen toistaan ihanampia ystäviä:)

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.