Friday, May 22, 2009

Parsasesonki



Ehdittiin mekin parsasesonkiin mukaan. Keitettiin eilen tuota maukasta vihreää parsaa. Piti hakea netistä ohjeet kuorimiseen ja keittämiseen. Siitä tuli herkullista. 

The month of May seems to be the asparagus season. We cooked some yesterday. We had to google the instructions for peeling and cooking the asparagus. Delicious.

Parsa = asparagus


7 comments:

  1. Parsa onkin tosi hyvää! Viimeksi tein paistamalla ja oli oikein herkullista! Täytyykin käydä hakemassa lisää niin kauan kuin sesokin täälläkin kestää...

    ReplyDelete
  2. Minunkin tekee mieli lisää parsaa. Luulen että ostan lisää lähiaikoina :) Ai että voi paistaakin?

    ReplyDelete
  3. Hei, Rita! Hauska tutustua! Michelle kertoi minulle blogistasi ja tulin käymään. :-))))

    En ole koskaan laittanut parsaa. Mielenkiintoista. Ehkä myöhemmin voin kokeilla laittaa parsaa. :-D

    ReplyDelete
  4. Minä nykyisin höyrytän lähes kaiken, minkä ennen keitin. Mutta "joka keitetyn paistaa, se makean maistaa."

    ReplyDelete
  5. AMEL: KIva että tulit :) Emme mekään olleet aikaisemmin laittaneet parsaa. Tämä oli ensimmäinen kerta, mutta ei varmaan viimeinen.

    UTUKKA: Meillä oli uudet perunat juuri höyrykattilassa kun aloimme keittää parsaa. Se on vielä niin uusi asia meillä että en edes tajunnut ajatella että olisimmeko voineet pistää parsan siihen kattilan kolmanteen osaan. Niin, ja paistamisesta tulee lisää vaihtoehtoja:)

    ReplyDelete
  6. Juu paistaa voi.Ruokablogissani joku aika sitten postasin paistetusta parsasta, oli TOSI hyvää!

    ReplyDelete
  7. YAELIAN: Olen saanut paljon ideioita, vinkkejä ja tietoa blogistasi. Saattaisinpa kokeilla pastettua parsaa. Pitää käydä katsomassa se postauksesi. En vielä sen ilmestymisen aikaan ajatellut parsaa aktiivisesti :)

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.