Sunday, June 28, 2009

Merellinen blogiA begonia I got from a student. Oppilaalta saamani begonia.

Tänään leikataan orapihlaja-aitaa. Puoliso leikkurin varressa, minä haravoimassa ja oksasilppuria käyttelemässä. Tulin välillä sisään jotta selkä ei pala auringossa.

We're cutting our hedge today. Perfect weather for it. Warm, sunny and dry.

If you want to see a blog with pictures of the sea, nature, swans, a Sea Park, sea gulls and such like, go and have a look at this Famu Falsetissa blog. In Finnish, yes, but you can look at the pictures if you don't read Finnish.

Osuin eilen mitä hauskimpaan blogipostaukseen. Blogin nimi on Famu falsetissa. Entryssä saamme nauttia Meripuiston kuvista. Laatoitettuja kävelyteitä, kiviä, kurjenmiekkoja, kurjenpolvia, liljoja, kiipeilyhärveleitä lapsille, muun muassa hauska molekyylimalli ja riemastuttavat virtahevot, joista toisella suu ammollaan.

Blogi sisältää luonnon- ja eläintenystäviä miellyttäviä kuvia merimaisemista, lokeista ja joutsenista poikasineen. Famun kirjoitustyyli on sujuvaa ja huumoripitoista. Olen iloinen että löysin hänen bloginsa.


2 comments:

  1. Kiitos Rita!
    Ihan ujostuttaa!

    ReplyDelete
  2. FAMU: No hyvä että oli vaikutusta, hihii :) Laitoin sinut aikaisemmin blogirullaani mutta taidan vielä tuoda naamani kuvagalleriaasi koska sinä näyt tuoneen talosi tänne!

    ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.