Tuesday, July 14, 2009

Blogipalkinto Malesiasta Espanjan kauttaBlogipalkinto tulee minulle Malesiasta Jennyltä joka puolestaan sai sen Espanjasta. Alkuperä lienee sen alareunassa sijaitsevassa blogiosoitteessa.

Prémio en español, an award in English. Un premio in italiano. Jenny gave it to me. She writes her blog in Malesia with plenty of pictures of her family and friends. She received the award from a Spanish artist, Cesc. Check out his blog. It contains some wonderfully beautiful art.

Palkinto annetaan blogeille joissa tapaamme lahjakkuutta, olipa se sitten missä muodossa tahansa; taiteellisessa, kirjallisessa, tieteellisessä tai missä tahansa, kunhan se rikastuttaa blogimaailmaa ja antaa jotain lukijoilleen.

I pass the award on to some great blogs I enjoy reading and looking at.

Muutamia blogeja joille annan palkintoa koska ne elähdyttävät minua. Uusia, uudelleen löydettyjä tai pidempiaikaisia tuttavuuksia:

Virtausta elämään: Taiteellinen, eloisa, luova, observoiva.

Akka krätisee: Elämänläheinen, reilunoloinen, humoristinen, suurella sydämellä ja joskus ahdistuksellakin kirjoitettu.

Annieland: Lukenut ja kokenut, elämään tiedonhaluisesti suhtautuva, monipuolinen, erikoinen.

Media, Katja Tanskanen: Runollinen, sanataiteellinen, luova, arvoituksellinen, aina lukijansa huomioon ottava, näkökohdiltaan yllättävä, aina uusia puolia itsestään paljastava.

Arvoitus: Nimensä mukaisesti minulle arvoitus, verhottu, en useinkaan käsitä mitä hän tahtoo sanoa, kommentoidessa huomaan että käsitämme toisiamme vain osaksi - haa miten kiehtovaa! Pitääkö blogisuhde tällaisena vai alkaako purra pähkinää?

Appelsiineja ja hunajaa: Luova ja kokeileva, erilainen ruokablogi, josta ei kannata mennä hernekeittoa ja pannukakkua hakemaan. Monitoimikoneen ääni kutsuu minua sinne... samaten ystävällinen ilmapiiri.

Amel's Realm: Ystävällinen, lämmin, ihmisläheinen, hauska. Indonesialainen nainen Sodankylässä Lapissa, naimisissa suomalaisen miehen kanssa.

Puuh, tämän verran jaksoin linkittää tällä kertaa... Kova homma, ei tarvitse jakaa palkintoa edelleen! En itsekään aina jaksa tai pysty reagoimaan muuten kuin kiittämällä.

Please don't feel obligated to pass the award on or even to accept it. I know it takes up plenty of time. Just be happy :)

"The seal of this award was created to think about the blogs that demonstrate talent, whether in the arts, in letters, in science, in poetry or in any other area and, thus, enrich the lives of the blogosphere and its readers".

11 comments:

 1. Kiitos Rita!! Olen hirmu iloinen saamastani huomiosta sinulta...ja että olet saanut jotain blogistani..
  teen sitä sydämestäni , niinkuin uskon että monet tekevät..
  kunpa oppisin vielä tekniikkaa ja blogikieltä lisää...Miten esim laittaa musiikkia...miten saada ett klikkaamalla pääsee muualla jne...

  Tanssiterapiasta...
  Olen itse käynyt tanssiterapian perusopinnot Hesan teatterikoulun täydennyksessä (16 ov)...
  Nykyään on Suomessa mahdollista opiskella tanssiterapeutiksi , ainakin Jyväskylässä..(Lisäksi täytyy käydä oma psykoterapia..)..
  Jonkin verran tanssiterapiaa käytetään, kuitenkin vähäisesti verrattuna kuvataideterapiaa...ehkä se lisääntyy...suurin este on rahoitus...Etenkin tällä haavaa karsitaan kaikki "turha"pois..

  Kaikki tunteet ja ajatukset vaikuttavat heti kehoon, jokaiseen soluun asti..Kun muutat tietoisesti ajatuksia, muutos tapahtuu myös solutasolla, kehollisesti...Voit myös lähteä toisin päin eli muutat kehon asentoasi, liikettä, vaikutat mieleesi...kun avaat rintakehäsi, annat selkärankasi virrata ylöspäin vapaasti, rentoutat kasvosi, pudotat hartiat rentoina alas...hengityksesi alkaa rauhoittua...mielenmaisemasi muuttuu avoimmaksi, lempeämmäksi...

  ReplyDelete
 2. Kiitos paljon, Rita. Nuo perustelut lämmittivät kovasti mieltä :-) Ihmiset kun kokevat asiat niin eri tavoin. On mukavaa, kuulla, että blogistani löytyy silti myös huumoria ja lämpöä, vaikka itsestä tuntuu, että synkkyys on päällimmäinen vaikutelma.

  Olisin muuten kuvitellut, että sinä kaikista bloggaajista viimeiseksi sivuillani viihtyisit. Sinulla kun on niin peruspositiivinen ja pirskahtelevan optimistinen ote itselläsi tähän hommaan :-)

  ReplyDelete
 3. HANNE: Kiitos pitkästä antoisasta kommentistasi. Puhut monista asioista jotka kiinnostavat minua ihan intohimoksi asti... Aion lukea blogisi vanhempiakin postauksia. En ole pitkän työkauden kiireissäni huomannutkaan mikä aarreaitta se on meikätytölle :)

  Kehon liikkeistä ja niiden vaikutuksesta meihin aloin lukea muutama kuukausi sitten muun muassa Dr. Frank Lawlis'in teoksesta The IQ Answer jossa korostetaan aivojemme merkitystä. Heh, olen vasta sivulla 14 koska on tusina muitakin kirjoja kesken. En tiedä tullaanko siinä puhumaan tanssista, mutta toivottavasti.

  Kaikki mitä tuossa kerrot minulle kiehtoo minua:) Tuhannet tänkjuut!

  ReplyDelete
 4. MILLAN: Olen itse asiassa aika laillakin tykästynyt teksteihisi. Myönnän että joku kuukausi sitten en oikein rohjennut lähemmäs tulla kun arvelin että positiivisen ja optimistisen maineen saaneena en ehkä olisi tervetullut kämppään jossa mainostetaan alavireisempää ajattelua ja varoitellaan olemasta eri mieltä. Hih :)

  Kyllähän me kaikki luemme rivejä ja rivien välejä, ja minä uskon löytäneeni riveiltäsi ihmisen jonka haluan blogikaveriksi.

  Bloggailemisiin, parahin Kräty :D

  ReplyDelete
 5. (Toivottavasti kiitos tuli perille - tämä ohjelma ei oikein toimi...)

  ReplyDelete
 6. Anonymous12:11 pm

  Sydämelliset kiitokset Rita tästä muistamisesta! Blogillani voi olla pähkinöitä purtavaksi, mutta erimielisyys ei haittaa, vaan haluankin aikaansaada keskustelua. Kiitos ahkerasta blogini seuraamisesta Rita.

  ReplyDelete
 7. KIITOS KIITOSSSSSS!!!! :-D Menen terveyskeskukseen pian. Jännittävää!!!!

  ReplyDelete
 8. Voi kiitos kaunis Rita! Olen aivan otettu, että vielä laitoit minut tuollaisten lahjakkaiden blogien joukkoon!
  Upeita tauluja tosiaankin siellä CESCin blogissa;värimaailma on sielä ihana!

  ReplyDelete
 9. Onnea sinulle palkinnosta, Rita! Kivoja blogeja löytyy linkkien takaa, osa on minulle tuttujakin!

  ReplyDelete
 10. Kiitoksia kiitoksistanne ja Katileinille onnitteluista.

  Toivottavasti kaikki saivat samalla lisää blogivinkkejä!

  ReplyDelete
 11. Onnittelut palkinnosta! Olet sen ja monta muutakin palkintoa ansainnut!

  En päässyt eilen kommentoimaan, mutta tänään sain postattuakin aiheesta.

  Kiitos kauniista sanoistasi ja palkinnosta!

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.