Tuesday, July 07, 2009

Puhelin herättiJätin puhelimen latautumaan illalla enkä siis sulkenut yöksi. Se soi kello 3.25. Ei iso ongelma koska nousen useinkin puoli neljältä. Kuitenkin tylsää tulla herätetyksi. Hankittuani puhelimen olen saanut soittoja jotka on tarkoitettu numeron entiselle haltialle (haltijalle?). Yhdessä vaiheessa hän textasi minulle uuden numeronsa ja olen saanut annetuksi sen eteenpäin. Yhä vähemmän tulee soittoja onneksi. Tämän aamuyöllisen puhelun päälle tuli viestikin naisäänellä: "Hanipee (tarkoitti kai honey bee?), tuus hakeen meidät täältä Aitoosta." - No siellähän kai odottavat vieläkin.

My iPhone rang at 3.25 this morning and woke me up. Not a big problem because I get out of bed oftentimes at 3.30. However, it's not nice to get that kind of a wake up call. Ever since I bought the said phone I have been getting phone calls that are meant for the previous owner of the number. Fortunately less and less as time goes by. There was a message with the call, in a woman's voice: "Honey bee, come and get us." - Well, good luck with that!

Eilen kirjoittelin siitä oudosta ilmiöstä että minulle tippuu vastauksia kysymyksiin kuin näkymättömän kosmisen napin painalluksella. Öh, ja köh... tapahtui taas tänä aamuna. Vastasin toiseen blogiini saamiini kommentteihin. Kirjoittaessani sanan "uTube" tajusin että siinä oli jotain outoa, olikohan se noin, mietin mielessäni, mutta postasin sen kuitenkin tuollaisena.

Ryhdyin sitten sortteeraamaan isoa pinoa lehtileikkeitä joita olen säästänyt toista lukukertaa varten. Käsiin osui Hesarin sivu toukokuulta 2007 ja siinä luki YouTube. Kyllä tämä pistää vähän miettimään. Upea palvelu tässä maailmankaikkeudessani. Ei silti tulisi mieleenkään esimerkiksi alkaa lukea horoskooppeja.


6 comments:

 1. Sulle sit kaikkee tapahtuu kerta. Se olin mää ku soitti yöllä:)

  ReplyDelete
 2. Hoh hoh, hah hah... PeeÄr... Millä sait aikaan sen NAISEN äänen puhelinviestiin :D Sitä on taidettu harrastaa teatteria ja imitointia (*iskee silmää*).

  ReplyDelete
 3. En millaan saa mieleen oikeaa termia mutta tuolle tutun nakemiselle on oikein nimikin.
  Jos on raskaana nakee ymparillaan hirmu maaran raskaina olevia. Jos on uusi auto, kannykka, takki jne jne niin havaitsee monella muullakin olevan 'just samanlaisen/varisen/kuosisen/kokoisen jne'

  Nyt tietysti kiinnitat asiaan viela enemman huomioita ja saat ahaa-elamyksia kokemastasi. Nauti! Sehan on hienoa etta saa kickseja moisesta palvelusta! :)

  ReplyDelete
 4. BLOGitse: Tiedän ilmiön. Joka telkkariohjelmassa oli hautajaiset kun appeni kuoli, yhden esimerkin mainitakseni.

  Tottakai olen järkevästi selittänyt tuota ilmiötä itselleni lähes 20 vuotta. Mutta kun sitä tapahtuu niin usein ja niin yllättävästi. Miten isolla todennäköisyydellä näin sanan YouTube juuri siinä lehtipinossa josta otin ainoastaan yhden aukeaman esiin?

  Miten suurella todennäköisyydellä Tomas Ledin lauloi TV:ssä ..." en låga..." JUURI kun olin miehelleni maininnut tuosta ilmiöstä ja huomauttanut että Tomas Ledin antoi siinä laulaessaan vastauksen kun olin miettinyt onko se en vai ett hjälte... (se on en) Mieheni siihen huulta heittämään että "kysypä vielä jotain, hah hah" ja minä kysyin: Onko ruotsiksi liekille toista sanaa kuin flamma? Heti perään Ledin lauloi "en låga" - Hyvä kun ei keskeyttänyt sanokseen: "Siinä se kaipaamasi synonyymi" :D

  Ja näitä riittää...

  ReplyDelete
 5. Dear Rita,

  Last time I'm also having a problem like you having now. My customer rang in the middle of the night around 4am said that her sewing machine broken & she can't sew! I said to her..."although you bought the sewing machine from us but you don't have to rang us in the middle of the night to tell us your machine broken. Why can't you wait in the morning after we open our shop. Because of your phone we can't sleep!" Then she apologised to us.

  Have A Green Day!

  by Jenny Malaysia.

  ReplyDelete
 6. JENNY: It is shocking how some people cannot understand the disturbance they create! - I'm glad that one apologised. Sometimes they become angry or sarcastic at that point...

  The same to you! I love Green Days :)))

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.