Friday, October 09, 2009

Ufot häiritsevät mutta muuten loistava fiilis


Kuvia ei saa näemmä julkaistua tänään. Mikähän siinä mättää? Jo aamulla yritin, toista blogia päivittäessäni. Lisäksi meillä oli kotona satelliitti-TV:n kuva poissa jonkin aikaa. Ufot lienevät liikkeellä.

Blogger won't publish my pictures today. What's more, our satellite TV had no picture for a few hours earlier in the day. Something to do with UFO's perhaps?

Että oli hauskaa läksykerhossa. Tämä oli neljäs kerta. Nyt kävi luokkahuoneemme lasiovien takana muutama eri heppu haikailemassa pääsyä joukkoomme. Voi olla että Punaisen Ristin tarjoamalla suklaalla on osuutta asiaan. Läksykerholaisille saa tarjota jotain. Ostin suklaata koska se oli kevt ja helppo kuljettaa eikä tarvita astioita. Kokoontuminen on kello 12.15 joten suklaa käy samalla vähän niinkuin jälkkäristä.

Ensi perjantaina on syysloma. Sen jälkeen lukujärjestys vaihtuu ja mahdollisesti läksykerhonkin systeemi. Tänään oli kolmaskin ohjaaja, ja neljäskin olisi tulossa jos kerho kokoontuisi hänelle sopivaan aikaan. Nyt voisi jo olla mahdollisuus kahteen ryhmään. Punainen Risti haluaa että ohjaajia on aina vähintään kaksi ryhmää kohti.

Friday is the day when I go to the near-by school and socialise with immigrant children. Today there were several eager faces behind the glass doors of our class room. Other children want to join the group. Maybe it's because Red Cross allows us to buy something for the children to eat and I had bought a big bar of chocolate.

Ilma näyttää mukavalta. Huomisaamuna opetan italiaa. Erittäin hyvät fiilikset siis, kuin lomalla olisi. Nautinnollisia hetkiä luvassa. Ehkä ehdin vierailla suosikkiblogeissanikin.

The weather looks nice. Tomorrow morning I teach Italian. This is truly like being on a holiday. Enjoyable moments ahead. Hopefully there's time for my favourite blogs as well.

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA - BON WEEKEND - BUON FINESETTIMANA - TREVLIG HELG!

JA KUTEN ARJAANNELI ASIAN ILMAISEE: MUKSAA VIIKONLOPPUA :)

12 comments:

 1. Charlotta5:45 pm

  Buon finesettimana!

  ReplyDelete
 2. Ois varmasti kivaa olla sun koulussasi...
  Luitko Hesarista Valkeakosken lukiosta?
  Millainenhan heidän liikuntasali mahtaa olla..
  Kuvassa näkyi ikäänkuin osaa salia...
  ei se voi olla auki 2tirille2..
  pitäs käydä tutustumassa..
  Mukksaa..

  ReplyDelete
 3. Oikein leppoisaa viikonloppua sinulle Rita!

  ReplyDelete
 4. Mikäköhän ufo siellä sun suunnallasi oli liikkeellä kun et saanut kuvia julkaistua;täälläpäin ei ainakaan ollut sen suhteen minkäänlaisia ongelmia.Kiva lukea tuosta läksykerhosta! Ja oikein mukavaa viikonloppua teillekin!

  ReplyDelete
 5. Olen sama mieltä Ufosta! :-)))

  Olisi hyvä jos Sodankylässäkin on suomenkielen kurssia taas! En tiedä miksi, mutta tällä kertaa kansalaisopisto ei järjestä suomenkielen kurssia. :-(((( Haluan opiskella lisää suomea...no, yritän opiskella sitä itse sitten.

  Mukava viikonloppua teillekin! :-))) Minusta tuntuu ihan kuin nuha on tulossa...o ouuuuu...

  ReplyDelete
 6. Cara Rita, mi è piaciuta moltissimo l'immagine che hai usato! Insegnare una lingua straniera è come essere in vacanza....è vero, è verissimo! Lo stesso vale per chi la studia, è come preparare la valigia per il prossimo viaggio, una valigia piena di parole e conoscenza.
  Baci da Sabrina&Luca

  ReplyDelete
 7. Kiitos! Aurinkoista viikonloppua sinullekin!

  ReplyDelete
 8. Have a great weekend :)
  Brad

  ReplyDelete
 9. Hi Rita,

  I'm also having internet problems. Very frustrated sometimes! Anyway wish you have a great day with whatever you doing!

  Have A Great Saturday & Weekend!

  hugs from Jenny Malaysia.

  ReplyDelete
 10. Näin siinnä Onnellisuus-ohjelmassa, kuinka yksi naisista kävi tekemässä samaa, eli auttamassa läksyissä.
  Aivan loistava toimintamuoto!
  Liikuttavia ne pienet ipanaiset halailuineen!

  Taidan toistaa itseäni, mutta yhdyn Arjaanneli sanoihin :)

  ReplyDelete
 11. Ei ole ufot liikkeellä , vaan siellä on SYMMIT SEKASIN . Yksi , nyt jo edesmennyt, tuttava halusi olla tietävinään asioista ja sanoi noin , kun meillä ei tullut kuvaa telkkariin .

  ReplyDelete
 12. Aurinkoista sunnuntaipäivää ja samaa myös alkavalle viikolle.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.