Thursday, October 08, 2009

Ääntelevät koirat ja ulvova possuOtin syyskuvia matkalla kauppaan ja takaisin mutta ovat vielä kamerassa. Tämän päivän koirakokemukset rajoittuivat ääneen. Menomatkalla kuulin yhden ulvahtelevan pihassaan, paluumatkalla kuulin äksynpuoleista haukkumista ja murinaa yhden aidatun rivitalon aidan takaa. Koira kuulosti pieneltä pippuripussilta. Onneksi oli aidan takana eikä edessä.

Ulvomisesta tuli mieleen tämänaamuinen Viivi ja Wagner, missä sikamme ulvoo auuuu suipentunut kärsä yläviistoon suunnattuna ja väittää olevansa äidin puolelta susien sukua. Hah hah. Viivin kommenttiin "Kukkua" possu vastaa "Ai, teidän suvussanne oli käkiä?" Hoh hoh, ulvon naurusta.

I took some autumn pictures on my way to the grocery shop and back but didn't take them out of the camera yet. Today's canine experiences were invisible. I heard one dog howling behind a fence and another one growling, when I walked by. Come Thanksgiving, I must say thank you for fences.

Katselin Italian TV:stä Verdetto finalen. Ongelma avioparin välillä oli raha, tarkemmin sanottuna vaimon saama ja mieheltään pimittämä lottovoitto. Äänin 11 vastaan 2 valamiehistö päätti miehen hyväksi. Vaimon on jaettava voitto hänen kanssaan. Heillä on ollut 25 vuotta yhteinen pankkitili, mies käy ansiotyössä, vaimo hoitaa kodin ja lapset. Jutun taustoihin kuului vaimon harrastus lotota, vaikkakin vain pienilla rahasummilla. Tämä on miehelle äärettömän vastenmielistä koska hänen isänsä oli aikanaan menettänyt perheen omaisuuden uhkapeleissä ja saanut kamalaa tuhoa aikaan. Ohjelmassa käsitellään aina ihmissuhteitakin. Kyse ei ole pelkästään lakipykälistä. Yksi vähemmän jalo piirre tapauksessa oli lottovoiton salaaminen. Mies sai sen jotain kautta selville ja otti yhteyttä telkkarin tuomioistuimeen.

Pitäisiköhän meilläkin olla blogeissa jotain vastaavaa? Ilkeä anonyymi kävi heittämässä halventavia vihamielisiä kommentteja, pilasi päivän, ja tuhosi muiden bloggaamishalut... Häneltä otettakoon valamiehistön päätöksellä tietokone pois.

Eiköhän sana "valaMIEHISTÖ" pitäisi vähitelleen muuttaa? The jury, la giuria...


5 comments:

 1. Terve Rita. Waiting to view your autumn pictures!

  ReplyDelete
 2. Wagner on ihana sika. =)

  Se muistuttaa kyllä erästä tuntemani pariskunnan miehistä osapuolta... ;D

  ReplyDelete
 3. Viivi ja Wagner ovat tosi ihania (ja hauskoja)!
  Jotkut pienetkin koirat osaavat pitää kovaa ääntä.Bambini on pieni, vain 6 kiloa,mutta hyvä vahtikoira,ja kuulostaa silloin ihan isolta koiralta!

  Nauratti tuo blogivalamiehistö,hyvä idea ;D

  ReplyDelete
 4. Eikös ole jokin lakimiehistö, joka on säädellyt sananvapaudesta. Minusta sitä rajoitetaan nykyisin aika monelta suunnalta. Vain yleisesti hyväksyttyjä asioita saa sanoa, erimieltäoleminen on kiellettyä. Tästä saa olla erimieltä :)

  ReplyDelete
 5. Oletko sä useinkin kuullut ääniä näkemättä äänen aiheuttajaa...?
  Eikäku aattelin vaan,että oon kyllä kuullu, että jotkut sillee kuulee.
  Toiset saattaa nähdä jopa semmosia pikkuruisia ukkoja, tai sitten semmosia pinkkejä elef.... :DDD

  No juu juu!
  Uskotaan!
  Muksaa viikonloppua!

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.