Monday, March 01, 2010

Tietsikka italiaksiOlipa ohjelmanumero käydä kaupassa kun piti varmuuden vuoksi väistää katolta valuvia vaarallisia lumimassoja kulkemalla kellarin kautta. Kellarin ovi on hankala ja rappuset vinot. Varsinkin takaisin tullessa sain pitkään taistella kassien ja sateenvarjon kanssa jotta sain yhdellä kädellä avainta käännettyä lukossa ja toisella vedettyä ovea auki. Se on niin tiukka että melkein pääsi kirosana.

Our idyllic winter has become somewhat hazardous. I had to go out through the door in our basement on my way to grocery shopping because I didn't want to risk having a lot of snow fall on me off the roof. I hear two people have been killed that way lately. So I decided to avoid our main entrance where the snow hangs.

I changed the language of my computer to Italian for a change. It's almost like going abroad.

Ilmaista arkielämän eksotiikkaa: Muutin tietokoneeni kielen englannista italiaksi vaihtelun vuoksi. Nyt on kuin ulkomaan matkalla. Suuntavaisto ei ihan pelaa kaikilta osin. Hassua. Työpöytä on scrivania, kun se ennen oli desk, documents on nyt documenti, applications on applicazioni. No problem.

Mutta sitten on osioita joissa pitää melkein tavoitella kompassia ja karttaa käteen... Tämä on hämmentävää, mutta opettavaista. Kun en vaan eksyisi.

3 comments:

 1. Niinpä lumi katolla on vaaralista. Eilen mieheni yritti kolata sitä pois katolta, mutta et voinut saada kaiken pois, koska katto oli liukas.

  ReplyDelete
 2. Ihanaa; pienet muutokset tuovat aivan uudenlaista fiilistä! : ) Minä vaihdan välillä kännykkäni ruotsinkieliseksi ja tulee aivan uusi tunne... : )

  ReplyDelete
 3. Mun piti oikein tsekkaa tuolta ylànurkasta ettà minkàkielinen meillà tààllà on. Englanninksi luin FILE. Aloin miettimààn, ettà kuinka on mahdollista ettà on englanniksi kun Gino englantia niin hirmuvàhàn osaa. Noh, miehet usein osaa silti tietokonesanastoa, vaikka ei kieltà puhukaan. Seuraavassa pakissa lukeekin sitten Modifica ja sità seuraavassa Visualizza....On se sittenkin Italiaksi tàmàkin kone.
  Mukavaa ulkomaanreissua...halvalla pààsit....jos et mene kielen takia tuhotòità tekemààn, mutta en nàe tuota edes mahdollisuutena.

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.