Wednesday, April 28, 2010

Alkukevään huumaaOn tämä suurenmoista kun puutarhassa tapahtuu joka päivä lisää. Kävin iltapäivällä hiukan haravoimassa ja vanhoja kasvuja katkomassa. Jos katsotte tarkkaan sinivuokkojani voitte havaita alareunassa valkoisen muunnoksen. Valko- ja keltavuokkojakin alkaa lykkääntyä maasta ihmisten ilmoille.

I just love our garden.

Amo il nostro giardino.

J'aime notre jardin.Persialainen ystäväni Färideh soitti. Hän sairastui juuri kun meidän piti viimeksi opiskella englantia ja persiaa. Nyt sovittiin uutta aikaa ensi keskiviikoksi. Toivotaan että se sopii myös Färiballe. Kolmen kesken on vaikea keksiä yhteinen aika.

Huomenna läksykerho. Samoin perjantaina.

Tänään en päässyt kommentoimaan Helenan New Horizon - blogiin ja eilen kävi samalla tavalla Jaskan puutarhan kanssa. Arleenaa ja Isopeikkoa esimerkiksi pääsin kommentoimaan. Mikähän siinä tökki?

8 comments:

 1. Kaunista sinistä ja lilaa kukissa.

  Minulla taas on ongelmia kuvien lähettämisessä. Blogger on ennaltaarvaamatta ja täysin ilmoittamatta muuttanut vanhan napin aivan uuteen ja lataaminen ei kertakaikkiaan onnistu. Onko muilla tätä ongelmaa.
  En tietääkseni ole muuttanut mitään.

  ReplyDelete
 2. Sinivuokot ovat niin valtavan suloisia kukkia, krookukset myös..
  Minulla on yks puska sinivuokkoja pihassani, linnut kait tuoneet siemeniä..
  Aurinkoisia lämpimiä päiviä..

  ReplyDelete
 3. Charlotta6:22 pm

  Voi miten ihania! Kevätkukkaset ovat lumoavia.

  ReplyDelete
 4. Kyllä kevään ensimmäiset kukat tekevät ihmisen iloiseksi. Minä en eilen päässyt kommentoimaan ketään, en päässyt nettiin lainkaan.

  ReplyDelete
 5. Oi...teillä on jo kukkia pihalla? Vau ihania!!! Meidän pihallame on vielä lunta ha ha ha...

  ReplyDelete
 6. Ihania kevään merkkejä.BLogger tosiaankin muutti noin vaan sitä kuvantuontielementtiään,ja nyt se kuvien tuonti on paljon hitaampaa ,grrrr.Sen sijaan että tekisivät sen paremmaksi,tekivät sen hitaammaksi!

  ReplyDelete
 7. söpöjä kukkia:) tääl tulppaanit lopettelevat kukintaa, lemmikkejä on tuossa alakerran puutarhassa paljon ja ne on ehkä maailman ihanimpia kukkia:)

  mulle bloggerissa ei ole muuttunut mitään kuvantuonnin kannalta, se on edelleen yhtä hidasta ja arvaamatonta kuin ennenkin ja nakkulatkin on samoja. ehkä se riippuu maasta missä kuvien tuontia harrastaa O.o

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.