Tuesday, June 15, 2010

Hakaniemi, HelsinkiOhhoh, jo toisen kerran viikon sisään käväisin Helsingin keskustassa. Tällä kertaa Hakanimessä, ja siellä tuossa viehättävässä rakennuksessa Ensi Linjalla. Minua haastateltiin hankkeeseen jossa tutkitaan maahanmuuttajanuorten koulupudokkuutta. Olin sopiva haastateltava ohjattuani lukuvuoden verran läksykerholaisia.


This part of Helsinki is called Hakaniemi. I don't often visit the centre of Helsinki, but last week there was the Embassy garden party, and yesterday I took part in a project that studies why so many immigrant school children drop out of school. I was intervieved by that nice young man (blow), in the beautiful red brick building (above).


Saksalainen David on tullut Suomeen vasta vuonna 2006, mutta puhuu ja kirjoittaa erinomaista suomea. Hänen nimestään päättelin etukäteen että hän ei ole suomalainen, mutta häneltä saamani sähköposti oli kuin suomenkielisen kirjoittama. Ihmeellistä!Pyöreä talo on kaupunginosan ihmeellisyyksiä. Hauska.

Mikä säkä: Bussi tuli juuri kun saavuin Hakaniemen torille. Ihan tyhjänä. Kello oli noin 9 aamulla.3 comments:

 1. Jotkut oppivat suomenkielen niin hyvin kun jotkut taas eivät.Hienoa,että joku jo niin nopeasti hallitsee vaikeaa kieltä.
  Hakaniemessä pidän etnisistä kaupoista ja tietenkin Hakaniemen ihanasta hallista!

  ReplyDelete
 2. Olen sama mieltä Yaelianin kans, että jotkut oppii suomea paremmin kuin muut. :-D

  ReplyDelete
 3. Thank you for a glimpse of Helsinki, very beautiful and interesting.
  Brad :)

  ReplyDelete

Kiitos ihanista kommenteistanne. 🖤 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Pyrin vastaamaan kaikkiin ja käymään vastavierailuilla. Iltaisin en ole paikalla, mutta aamulla sitten taas.